ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑ 1.293 € ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !! Διαδώστε το.
katasxesi

Η ΕΦΟΡΙΑ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ 1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ !!! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 340 ΔΙΣ !!!

Διαδώστε το.

Ο ας πούμε πρωθυπουργός, πριν ούτε ένα μήνα, οριόταν στη Βουλή των Ανθελλήνων, ότι δεν θα γίνει καμία κατάσχεση σε ανθρώπους που δεν μπορούν να πληρώσουν εξαιτίας της κρίσης. Ότι δεν θα γινόταν ΚΑΜΙΑ κατάσχεση σε πρώτη κατοικία για χρέη κάτω από 5.000€ αλλά το σπίτι της γυναίκας το πήρες για 1300 ευρώ !!!
Γελάστε κόσμε γιατί πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις ήρθε κατασχετήριο πρώτης κατοικίας σε φίλη των κατοχικών Νέων. Προσέξτε όχι ειδοποίηση κατάσχεσης, αλλά ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ και μάλιστα για την γελοία οφειλή των 1300 ευρώ.
Το καλύτερο τα κουμάσια υπάλληλοι όπως θα δείτε στην έκθεση που συνέταξαν αποτίμησαν χωρίς κανένα αντικειμενικό μέσο, την αξία του σπιτιού 90 τμ, σε μόλις 30.000 κατά την «ελεύθερη κρίση» όπως λέει και το κατασχετήριο.Ρε κουμάσι Αλέξη, ρε Καμμένε ψεύτη που μας έτρεχες να διαδηλώνουν για τους πλειστηριασμούς…Που είναι ο νόμος ρε καθίκια του κερατά;Η γυναίκα αυτή ΠΟΤΕ δεν κλήθηκε στην εφορία για εξηγήσεις.
Η γυναίκα αυτή ΠΟΤΕ δεν κλήθηκε σε ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ, ούτε σε κανένα άλλο δικαστήριο να υπερασπισθεί στον εαυτό της και την περιουσία της.
Λαμόγια ελάτε να κάνετε τις κατασχέσεις! Ελάτε ρε και οι ψυχές που θα πάρετε θα είναι πολλές, πάρα πολλές.

ΥΓ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ: Ήδη την φίλη αναγνώστρια η οποία είναι φυσικά απεγνωσμένη την έχουμε κατευθύνει σε οργανώσεις προκειμένου να την βοηθήσουν. Όμως πρέπει όλοι να είμαστε πλεον σε ΠΟΛΕΜΙΚΗ ετοιμότητα.
Η΄αυτοί ή εμείς !  ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!
Ή   είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και θα υπερασπισθούμε ΈΛΛΗΝΕΣ ή να αυτομολήσουμε τώρα στην Τουρκία!!! Αυτοί κρατάνε τουλάχιστον τα παντελόνια ψηλά.
katohika.gr

Ταυτόχρονα χαρίζουν σε ξένα επενδυτικά (καιροσκοπικά) funds τραπεζική περιουσία 340 δις πριμοδοτώντας τους με άλλα 40 δις από τοις τσέπες των φορολογουμένων όπως αναλυτικά περιέγραψα σε άρθρο με τίτλο «40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ «ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ» ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…» πριν 4 μέρες. Ήδη εκταμιεύθηκαν τα πρώτα 5 δις μέσω ΤΧΣ.

Την ίδια στιγμη κάποιοι (δυστυχώς) λίγοι αντιστέκονται όπως μπορούν…

kinima-ypervasi.blogspot.gr : ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ «ΝΤΟΥ» ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

Ο αθέατος πόλεμος άρχισε. Κάποιοι ήδη μάχονται. Κοινοποιήστε το !!!

Μανόλης Λίβας