Καταζητείται: “Επικήρυξαν” ασυνείδητο οδηγό στο Ηράκλειο της Κρήτης
troxaio mixani

Κινούν «γη και ουρανό» για να βρουν τον ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί στο Ηράκλειο, οι οικογένειές των τραυματιών που έχουν βάλει προσωπικό «στοίχημα» να τον εντοπίσουν για να τεθεί προ των ευθυνών του.

Από τη μια στιγμή στην άλλη οι δύο νεαροί βρέθηκαν στο νοσοκομείο όταν τους τράκαρε ο οδηγός αυτοκινήτου. Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας περίπου στις 17.30 πίσω από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών στο Γιόφυρο Ηρακλείου και μπροστά από παρκάκι. Ο οδηγός τους εγκατέλειψε και έγινε «καπνός» .Μάλιστα ο 19χρονος Κωνσταντίνος Δρετάκης μπήκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι και ο 19χρονος συνεπιβάτης του έσπασε το πόδι του και πιθανόν να χρειαστεί επέμβαση.
Έκκληση σε όποιον είδε τον οδηγό

Όπως σημείωσε στο neakriti.gr ο πατέρας του 19χρονου τραυματία που οδηγούσε το μηχανάκι Γιώργος Δρετάκης «ο οδηγός που χτύπησε το μηχανάκι οδηγούσε ένα μπορντό ΙΧ ,παραβίασε το στοπ και τράκαρε τα παιδιά. Κάνουμε έκκληση αν κάποιος έτυχε εκείνη τη στιγμή να δει ο,τιδήποτε να το καταθέσει ή να το αναφέρει για να μας βοηθήσει. Ο άνδρας είναι περίπου 60 ετών, με μακριά γκρίζα μαλλιά και μουστάκι. Μετά το τροχαίο ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είπε στα παιδιά ότι θα τα βρει στο ΠΑΓΝΗ όπου έχει κι εκείνος το παιδί του άρρωστο. Έφτιαξε το σπασμένο προφυλακτήρα και εξαφανίστηκε. Εμείς ψάξαμε στο παρκινγκ του νοσοκομείου και βρήκαμε ένα αυτοκίνητο με την περιγραφή. Η τροχαία κατέγραψε το αυτοκίνητο το οποίο είχε σπασμένο προφυλακτήρα και καπό , aαφήνοντας στον οδηγό γραπτό σημείωμα. Δεν είμαστε 100% σίγουροι ότι πρόκειται για αυτόν».

Ο οδηγός έχει «επικηρυχθεί» από τις οικογένειες των τραυματιών που χάνουν μαζί με την Τροχαία την άκρη του νήματος στην επώδυνη περιπέτεια που βίωσαν οι δύο νεαροί.

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

neakriti.gr