Και ασυγκράτητος και άπιστος: Έκανε δημόσια σεξ σε αεροπλάνο με άγνωστη γυναίκα και άφησε σπίτι την έγκυο μνηστή του
apistos

Oύτε… ο Δούναβης δεν ξεπλένει έναν 31χρονο ασυγκράτητο επιβάτη αεροπλάνου, ο οποίος έκανε sex με μια γυναίκα στα 32.000 πόδια, ενώ η μνηστή του ήταν έγκυος στο σπίτι!

Όπως βλέπετε και στο video που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο 31χρονος Shaun Edmondson, απεικονίζεται να έχει πάνω στα πόδια του μια μυστηριώδη ξανθιά.

Οι δυο τους επιδίδονται… ατάραχοι στην σεξουαλική πράξη, με τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης της «Ryanair» με προορισμό την Ίμπιζα,  να χασκογελούν και να μην πιστεύουν στα μάτια τους, τραβώντας με video τις ακατάλληλες για ανηλίκους σκηνές.

Αν και αρχικά οι περισσότεροι πίστεψαν πως επρόκειτο για ένα ασυγκράτητο ζευγάρι, η «The Sun» αποκάλυψε πως εν τέλει επρόκειτο για ένα…παράνομο ζευγάρι, καθώς ο 31χρονος Shaun Edmondson είναι αρραβωνιασμένος και περιμένει… παιδί, με την 25χρονη αρραβωνιαστικιά του, Jenna Ross,  να είναι έξι μηνών έγκυος!

Επιβάτες περιέγραψαν πως η γυναίκα ξαφνικά κατέβασε τα παντελόνια της, ενώ ο 31χρονος ρώτησε αν υπάρχει κανείς να του δανείσει… προφυλακτικό. Και οι δυο ήταν τόσο πιωμένοι, που δεν καταλάβαιναν τι έκαναν.

Αν και σε λίγο καιρό είχε προγραμματίσει να παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του, ο Shaun δεν… πτοήθηκε.

Πλέον, φίλοι του Shaun, αναφέρουν πως η 25χρονη αρραβωνιαστικιά του είναι ενήμερη για τα αεροπλανικά του κατορθώματα, και έχει γίνει έξαλλη με την συμπεριφορά του.