Και έκοψε τις φλέβες του και τράκαρε αλλά τελικά είχε Άγιο ο παραλίγο αυτόχειρας και επέζησε (Εικόνες)
neakriti-news-image (1)

Με έναν τραγικό τρόπο θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του ένας άνθρωπος που επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του και αφού βρισκόταν εν κινήσει μέσα στο αγροτικό όχημα του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Βενιζέλειο νοσοκομείο,  η κατάσταση της υγείας του δεν κινδυνεύει άμεσα ενώ ο ίδιος ο 55χρονος,εργαζόμενος σε υπηρεσία της τοπικής αυτοδιοίκησης ,έχασε αρκετό αίμα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στο τμήμα επειγόντων περιστατικών ,είναι πλέον αιμοδυναμικά σταθερός και θα νοσηλευτεί στην ορθοπεδική κλινική .

 

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει μπροστά σε κόσμο

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9 το πρωί επι της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων στα φανάρια που οδηγούν στο κολυμβητήριο, με τον οδηγό για άγνωστο λόγο να επιχειρεί ,να αυτοκτονήσει και στην προσπάθεια του αυτή ,σε κατάσταση λιποθυμίας ,να καταλήγει τελικά σε περίφραξη καταστήματος.

Στο σημείο έσπευσε και το ΕΚΑΒ με γιατρό, διαπιστώνοντας σε πρώτη φάση ότι ο παραλίγο αυτόχειρας είχε τις αισθήσεις του και μάλιστα προσπαθούσε να συνέλθει από το συμβάν.

Απόρροια της ενέργειας του , ήταν  να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι ενώ εξαιτίας της αιμορραγίας ζητήθηκε από το Βενιζέλειο, χειρουργός να είναι σε ετοιμότητα για να αναλάβει και να αντιμετωπιστεί άμεσα το περιστατικό.

Μάλιστα μέσα στη καμπίνα του αγροτικού  βρέθηκε ένα ξυραφάκι που πιθανολογείται ότι με αυτό προσπάθησε να προβει στην αποτρόπαια πράξη του αλλά ανεπιτυχώς.

Προς στιγμήν στο σημείο επικράτησε πανικός .Αρκετός ήταν και ο κόσμος που σταμάτησε για να δει τι συμβαίνει αντικρύζοντας μία λιμνη αίματος  στην καμπινα του ι.χ.

Όσο για το κατάστημα στο οποίο και κατέληξε το αυτοκίνητο, υπέστησαν ζημιές κάποιες ζαρντινιέρες του.

Ρεπορτάζ:Βάλια Μπούη

Φωτογραφίες :Νίκος Χαλκιαδάκης