Και ο Σήφης ο κροκόδειλος … στο Καρναβάλι! – “Ξεφάντωμα” στο Καστρινό Καρναβάλι (foto)
Στο ρυθμό της Αποκριάς και το Ηράκλειο – Σε εξέλιξη το Καστρινό Καρναβάλι – Πλήθος κόσμου εχει δώσει το παρών

sifis

Στο ρυθμό του Καρναβαλιού είναι και το Ηράκλειο καθώς ξεκίνησε η μεγάλη παρέλαση των καρναβαλικών ομάδων του φετινού Καστρινού Καρναβαλιού!

Πλήθος  κόσμου αγνόησε  το κρύο και ξεχύθηκε στους δρόμους για να γλεντήσει με χορό , κέφι και την διάθεση στο απόγειο!

Η μεγάλη παρέλαση με τις  χαρούμενες στολές ξεκίνησε και θα ακολουθήσει τη διαδρομή Χανιώπορτα – Λεωφόρος Καλοκαιρινού – Ίδης – Δικαιοσύνης – πλατεία Ελευθερίας.

Στο κλίμα τους έβαλε νωρίτερα  η  Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου η οποία παρουσίασε   αποκριάτικο πρόγραμμα στη γωνία  Δικαιοσύνης  και 1821.

Την έναρξη της παρέλασης σήμανε το “ΟΜΜΑ studio” ενώ σε εξέλιξη είναι η παρέλαση με τους μασκαράδες να εμφανίζονται κατά τη σειρά που κληρώθηκαν….

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, οι Καστρινοί Καρναβαλιστές συναντούν τους καλύτερους Χορευτές της πόλης στη Λότζια, σε ένα μοναδικό STREET PARTY.

Η εκδήλωση «Η(Οι) Μου- σική (Οι) της φωτιάς» που ήταν προγραμματισμένη για χθες λόγω των των δυσμενών καιρικών συνθηκών μεταφέρεται για σήμερα Σάββατο στις 7 το απόγευμα. Σήμερα επίσης, θα πραγματοποιηθούν η συναυλία του Συλλόγου των Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας στις 6:30μμ με το σχήμα «Alone Together», καθώς και το «Τσίκνισμα» που ακυρώθηκε την Τσικνοπέμπτη.

Δείτε εδώ τις εκδηλώσεις του τριημέρου.

cretalive.gr

ka1 ka2 ka3 ka4 ka5 ka6 ka7 ka9 ka10 ka11 ka12 ka13 ka14 ka15 ka16