Κεραυνός χτύπησε ποδοσφαιριστή (video)
podosferistis

Ο 21χρονος Περουβιανός, Ζοάο Κοντρέρας, χτυπήθηκε από κεραυνό στο ημίχρονο του αγώνα για το Κόπα Περού ανάμεσα σε Sport Aguila και Union Fuerza Minera. Στο twitter τον “πέθαναν” και μετά τον “ανέστησαν” (VIDEO).

Μόνο ήρεμα δεν κύλησε ο αγώνας ανάμεσα σε Sport Aguila και Union Fuerza Minera για το Κόπα Περού. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ένας κεραυνός χτύπησε τον 21χρονο Περουβιανό άσο της πρώτης, Ζοάο Κοντρέρας, με αποτέλεσμα να πέσει φαρδύς πλατύς στο χορτάρι και άπαντες έτρεξαν από πάνω του για να δουν το πως είναι.

Το ματς διακόπηκε, διότι η κατάσταση του νεαρού ήταν κρίσιμη και οι καιρικές συνθήκες τέτοιες, που δεν επέτρεπαν την ασφαλή συνέχισή του. Η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών βρισκόταν σε κίνδυνο και δεν μπορούσε να παιχτεί το δεύτερο μέρος.

Μάλιστα, η Sport Aguila στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter έγραψε ότι ο παίκτης πέθανε, αλλά ήταν λίγο… ανακριβής η ανακοίνωση. Ο παίκτης ζει τελικά και το Περού… πανηγυρίζει τη ζωή του. Μάλιστα, μια περουβιανή εφημερίδα έγραψε ότι “ο άνδρας είναι δυνατότητες από την φύση”.

Ο 21χρονος αμυντικός έχει εγκαύματα β’ βαθμού και βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο ένας βοηθός και κάποιοι οπαδοί, υπέστησαν μεγάλο σοκ, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και είναι πλέον καλά.

Για την ιστορία, ο πρώτος αγώνας είχε λήξει με 6-3 για την Union Fuerza Minera και ο δεύτερος ήταν 1-1 στο ημίχρονο, προτού υπάρξει η διακοπή λόγω του κεραυνού.

 

 

 

 

http://www.cretalive.gr