«Κλείδωσε» ο νέος James Bond; – Γνωρίστε τον Tom Hiddleston!
James Bond

Τα ονόματα έπεφταν στο τραπέζι «βροχή», μέχρι χθες… όταν διέρρευσε ένα μυστικό ραντεβού του Τομ Χίντλεστον με τον σκηνοθέτη της επικείμενης ταινίας Σαμ Μέντες

Μέχρι και γραφείο στοιχημάτων είχε επιστρατευτεί για να βρει ο πιο… τυχερός τον διάδοχο του Ντάνιελ Γκρεγκ, προκειμένου να ενσαρκώσει τις νέες περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ.

Τα ονόματα έπεφταν στο τραπέζι «βροχή», μέχρι χθες… όταν διέρρευσε ένα μυστικό ραντεβού του Τομ Χίντλεστον με τον σκηνοθέτη της επικείμενης ταινίας Σαμ Μέντες.

Στη λίστα με τους επικρατέστερους ο Τομ είχε περίοπτη θέση, ωστόσο μετά την πληροφορία τα στοιχήματα «πάγωσαν», καθώς, όπως αναφέρεται, «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Σε μια συνέντευξη που έδωσε αυτό το μήνα για το περιοδικό Esquire, ο star αναφέρθηκε στο χαρακτήρα Bond που δημιούργησε ο Ίαν Φλέμινγκ: «Νομίζω ότι αντιπροσωπεύει ένα πρότυπο. Υπάρχει αυτή η ιδέα της βρετανικής δύναμης, δηλαδή δεν είναι εγωκεντρικός χαρακτήρας, αλλά κάνει απλά τη δουλειά του και την τελειώνει με επιτυχία. Αυτό είναι και το brand “James Bond” στην ουσία».

Τυχαία η αναφορά;

Η εταιρεία παραγωγής του James Bond δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο για το εάν όντως ο Ντάνιελ Γκρεγκ θα αφήσει τα ηνία μετά από τέσσερις επιτυχημένες σεζόν, με τον ίδιο να αρνείται να απαντήσει στις φήμες σε σχετική ερώτηση τον Ιανουάριο.