«Κόκαλο» οι παίκτες του Survivor με την ανακοίνωση του Σάκη! Η ανατροπή που αλλάζει τα δεδομένα
tanimanidis

Η συνέχεια του Survivor αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά μετά την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη. Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την ατομική ασυλία που κατέκτησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τέθηκε αντιμέτωπος με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην διαδικασία της αποχώρησης.

Ο Ντάνος, τελικά, ήταν αυτός που παρέμεινε μέσα στο παιχνίδι, καθώς έχει πάρει περισσότερες θετικές ψήφους στην 24ωρη ψηφοφορία. Τα πράγματα, πλέον, αλλάζουν και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες την ανατροπή που έρχεται στη συνέχεια του παιχνιδιού επιβίωσης. Πλέον έχουν μείνει πέντε Μαχητές και δύο Διάσημοι και οι κανόνες αλλάζουν.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, οι παίκτες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται ως δύο ομάδες, όπως μέχρι τώρα. Το μεγάλος βάρος πέφτει στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος στο κάθε αγώνισμα θα παίζει με όλους τους Μαχητές. Δηλαδή, στα παιχνίδια θα παίρνουν μέρος και οι πέντε Μαχητές απέναντι στους δύο Διάσημους. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα παίζει μόνο κόντρα στην Σάρα Εσκενάζυ, ενώ ο Ντάνος κόντρα στους υπόλοιπους τέσσερις Μαχητές εναλλάξ.

Έτσι θα πάνε τα πράγματα μέχρι την επόμενη ασυλία. Εκεί, αν κερδίσουν οι Διάσημοι, τότε θα συνεχιστεί το παιχνίδι όπως μέχρι εκείνη τη στιγμή. Σε περίπτωση που χάσουν οι Διάσημοι και μείνει μόνο ένας μέσα στο παιχνίδι, τότε οι παίκτες θα ξεκινήσουν να αγωνίζονται ατομικά.

«Θα παραμείνετε δύο ομάδες και θα αγωνίζεστε ως διαφορετικές ομάδες. Πλέον, όποιο αγόρι από τα δύο μείνει, είτε ο Χρανιώτης είτε ο Αγγελόπουλος, θα αγωνίζεται σε κάθε αγώνισμα απέναντι σε όλους τους παίκτες των Μαχητών εναλλάξ, με ροτέισον. Έτσι θα συνεχίσουμε τα αγωνίσματα κι έτσι θα πάμε μέχρι το επόμενο αγώνισμα της ασυλίας.

Όταν φτάσουμε σε εκείνη τη μέρα, όπου θα αγωνιστείτε και πάλι ως ομάδες με τον τρόπο που σας περιέγραψα, εάν κερδίσουν οι Διάσημοι τότε θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι.

Αν κάποια στιγμή, σε ασυλία, κερδίσουν οι Μαχητές και χρειαστεί να φύγει ακόμα ένας Διάσημος, οπότε θα μείνει μόνο ένα μέλος, τότε το παιχνίδι στα αγωνίσματα θα μετατραπεί σε ατομικό και όλα τα αγωνίσματα από εκεί και πέρα μέχρι να φτάσουμε στον τελικό, που είναι τέσσερις παίκτες, θα παίζετε ατομικά», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη στους παίκτες του Survivor…

 

 

 

Πηγή: zappit.gr