Η Κολομβιανή Paulina Vega είναι η νέα Μις Υφήλιος (εικόνες)…..Αλλά ο κόσμος ήθελε να κερδίσει η Μις Τζαμάικα
Την 22χρονη Paulina Vega από την Κολομβία ανέδειξαν ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου τα καλλιστεία Miss Universe που πραγματοποιήθηκαν χθες στο Μαϊάμι.miss kosmos

Η νεαρή καλλονή είναι φοιτήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων, στέφθηκε Μις Κολομβία το 2013 και κατέκτησε τον τίτλο της Μις Υφήλιος ανταγωνιζόμενοι την Μις ΗΠΑ, Nina Sanchez -η οποία ήρθε δεύτερη- και ακόμα 80 υποψήφιες από όλο τον κόσμο. Η ίδια, όταν έμαθε ότι οι θαυμαστές της στην Κολομβία βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν, δήλωσε: «Θα φοράω αυτό το στέμμα με υπερηφάνια και ενθουσιασμό».

Η Sofia Vergara, η οποία κατάγεται όπως και η Paulina Vega από την πόλη Barranquilla της Κολομβίας, πανηγύρισε τη νίκη της 22χρονης, ποστάροντας στο twitter «Barranquilla!!!!!Miss Universe!!!!».

image

image

image

image

Η νίκη της πανέμορφης Κολομβιανής ωστόσο, έχει προκαλέσει και αναρίθμητες αντιδράσεις ανθρώπων που ισχυρίζονταν ότι θα έπρεπε να έχει κερδίσει η Μις Τζαμάικα, Kaci Fennell, κάνοντας viral το #MissJamaicaShouldHaveWon. Η επίσης 22χρονη διαγωνιζόμενη, φαίνεται πως είχε κερδίσει από την αρχή τις εντυπώσεις τόσο με το ξεχωριστό αλά γκαρσόν κουρεμά της, όσο και με την αυτοπεποίθηση, το μπρίο και την εξυπνάδα της. Όταν η κριτική επιτροπή την τοποθέτησε στην πέμπτη θέση, οι αντιδράσεις ήταν έντονες. Οι θαυμαστές της πιστεύουν ότι ο λόγος που η πανέμορφη Τζαμαϊκανή έχασε τον τίτλο, ήταν το ότι χαρακτήρισε τον Usain Bolt και τον Bob Marley ως τους σημαντικότερους ανθρώπους της Τζαμάικα.

image

image

image

image

 

 

 

 

http://www.athensvoice.gr