“Κοντομηνάς – Σπυροπούλου το παραδέχονται: Είμαστε μαζί”
 

kontominas spiropoulou

 

Η κριτική του apodytiriakias.gr κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί

σάλο τις τελευταίες ώρες. Δείτε το δημοσίευμα αυτούσιο και τα συμπεράσματα δικά σας:

“Έγινε κι αυτό. Το ζευγάρι αποφάσισε να βγάλει από τη… δύσκολη θέση όλους τους κακοήθεις που με δήθεν… διακριτικό τρόπο έλεγαν «τα όσα» για τη σχέση τους. Δημήτρης Κοντομηνάς, λοιπόν, και η κατά 50 περίπου χρόνια νεαρώτερή του Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσαν κάθε… υποψία. Ότι είναι μαζύ.

71e9672a8933efa86d3c0244f2726dda

 

 

 

 

 

 

 

 

Γνωστό, πασίγνωστο, όμως όχι «επίσημο» το γεγονός, ότι έχουν σχέση εδώ και τρία χρόνια η τηλεπαρουσιάστρια από την Ρόδο και ο καναλάρχης της, ένας από τους πλέον επιτυχημένους και αυτοδημιούργητους Έλληνες επιχειρηματίες.

Δεν το βάζει κάτω παρά την ηλικία του, ο άνθρωπος είναι 76, όχι 77 που λένε κάποιοι βιαστικοί να τον στείλουν τον άνθρωπο. Η μεγάλη αδυναμία του Κοντομηνά είναι πάντα οι γυναίκες. Και κάθε νέα του κατάκτηση είναι πιο νέα σε ηλικία από την προηγούμενη.

Στα βαπτίσια του παιδιού του Αντώνη Ρέμου και της Υβόνης Μπόσνιακ, Κοντομηνάς και Σπυροπούλου έκαναν κοινή εμφάνιση. Κανονικό ζευγάρι. Και αφού πλέον η ξανθιά παρουσιάστρια είναι η επίσημη αγαπημένη νομιμοποιείται να ξανακάνει σκηνές ζηλοτυπίας στον Δημήτρη της. Κακώς, όμως”