Κορίτσι για σπίτι: Του έστειλε φωτογραφία που κάνει ΣΕΞ με άλλον για να τον ξεφορτωθεί (PHOTO)
0479f39f027a3bd4c526e4e5ddfaa2d3

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απορρίψει μια κοπέλα ένα αγόρι όμως στη συγκεκριμένοι περίπτωση η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, η Έρικα φαίνεται πως «έσπασε» όλα τα κοντέρ.

Η ξανθιά και όμορφη κοπέλα, δόθηκε με πάθος σε έναν νεαρό εν ονόματι Κόνορ, μην έχοντας όμως πλήρη συνείδηση του τι κάνει, αφού είχε καταναλώσει υψηλή ποσότητα αλκοόλ.

Ο νεαρός ωστόσο κατάφερε να αποσπάσει από την ίδια τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου με την προοπτική να μπορέσουν να τα πουν σε φυσιολογικές συνθήκες.

Τότε ήταν που ξεκίνησε ο «Γολγοθάς» του Κόνορ. Ο νεαρός έστελνε μηνύματα, αλλά η Έρικα, που ονόμασε και «κορίτσι των ονείρων του» δεν έδινε απάντηση. Τα μηνύματα συνεχίζονταν από τον ερωτευμένο νέο αλλά η ανταπόκριση ήταν μηδαμινή.

Ώσπου έλαβε το πολυπόθητο μήνυμα, το οποίο μάλλον δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Η Έρικα έβγαλε τη selfie την ώρα που έκανε σεξ με κάποιον άγνωστο, στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν θέλει περαιτέρω ενόχληση από τον Κόνορ. Ο νεαρός μπορεί να απογοητεύτηκε, ωστόσο σκέφτηκε ότι μπορεί να εκδικηθεί την προκλητική κοπέλα δημοσιεύοντας τη συνομιλία με το «πικάντικο» φινάλε…

erika-photo1