Κώστας Φασομυτάκης: «Παίζω στην έδρα μου,Παίζω για την χώρα μου με τον Han Haojie
faspmitakis kostis

Τον Han Haojie υποδέχεται στις 20 Δεκεμβρίου ο Κώστας Φασομυτάκης με στόχο να προσθέσει μία νίκη στο ενεργητικό του.

Ο  αθλητής του Fight Club Γαλατσίου κοντράρεται με έναν επικίνδυνο αντίπαλο, ωστόσο έχει προετοιμαστεί πολύ καλά γι’αυτό το παιχνίδι.

«Είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας αυτός για μένα, διότι εκπροσωπώ το Ελληνικό kickboxing σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της χώρας. Θέλω να ξεχωρίσω και να εντυπωσιάσω το κοινό. Ο στόχος μου η νίκη και έχω προετοιμαστεί πολύ καλά γι’αυτό. Νοιώθω έτοιμος να αγωνιστώ στην main card», ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο Φασομυτάκης ενώ για τον αντίπαλο του που είναι νοκαουτίστας τόνισε σχετικά.

«Δεν προβληματίζομαι με τα νοκ άουτ του αντιπάλου. Έχω αγωνιστεί με εξίσου σκληρό αντίπαλο στην Κίνα και στάθηκα επάξια. Αυτή την φορά στην έδρα μου θα είναι διαφορετικά», υπογραμμίζει.

Ο Φασομυτάκης ανήκει σε μία ομάδα που στο παρελθόν έχει αναδείξει τοπ αθλητές. Ο Φασομυτάκης ανήκει στην νέα γενιά και θεωρεί πως οι τωρινοί αθλητές έχουν περισσότερες ευκαιρίες.

«Ανήκω σε μία ομάδα που έχει βγάλει πρωταθλητές και συνεχίζει να βγάζει. Θεωρώ ότι εμείς σαν νέα γενιά, έχουμε περισσότερες ευκαιρίες. Έχουν ανοίξει οι πόρτες ώστε να μπορούμε να αγωνιστούμε σε μεγάλες διοργανώσεις».

Τέλος ο Φασομυτάκης ευχαρίστησε τον Στέλιο Πολίτη, τον προπονητή του Ιωάννη Θεοφάνους, τον Μιχάλη Σιούλη για την βοήθεια του στην προετοιμασία και στην αποθεραπεία των τραυματισμών και το Fightsports.gr για την συνέντευξη.

 

 

Πηγή