Κουβαλούσε 33 κιλά χασίς, αλλά… τράκαρε με περιπολικό
xasisi car

Nωρίς το πρωί στο Κεράσοβο Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 36χρονος

Όπισθεν έκανε απότομα το Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν φορτωμένο με χασίς αλβανικής προέλευσης, όταν ο Έλληνας οδηγός του είδε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να του κάνουν σήμα για έλεγχο. Το αποτέλεσμα ήταν να… τρακάρει με ένα υπηρεσιακό όχημα και να ακινητοποιηθεί!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο στο Κεράσοβο Ιωαννίνων, αλλά όταν του έκαναν σήμα στάσης ο 36χρονος οδηγός δεν υπάκουσε και προσπάθησε να διαφύγει προκαλώντας υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό τους. Φυσικά, συνελήφθη αμέσως και διαπιστώθηκε ότι μέσα σε μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, ανάμεσα στα πίσω καθίσματα και το πορτ μπαγκάζ, μετέφερε 31 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη.

Τα ναρκωτικά, που ζύγιζαν 33 κιλά και 350 γραμμάρια, κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο του 36χρονου καθώς και 350 ευρώ και δύο κινητά που είχε μαζί του. Ο δράστης ανακρίνεται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια και μεταφορά ναρκωτικών.