Κρίμα: Στάχτη το συσκευαστήριο Γιαννακάκη ολική η καταστροφή
fotia gian3

Η συγκεκριμένη επιχείρηση που στήριζε δυναμικά την τοπική οικονομία, παραλάμβανε αυτή την εποχή σταφύλια όχι μόνο από την Κρήτη αλλά και από άλλες περιοχές της χώρας και απασχολούσε εποχιακά επιπλέον προσωπικό, προσφέροντας θέσεις εργασίας σε πολύ κόσμο, σε μια εποχή που η ανεργία βρίσκεται σε δραματικά υψηλά ποσοστά.

fotia gian6

Αυτό ήταν το νέο συγκρότημα της ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε  που ολοκληρώθηκε το 2003  είχε συνολικής έκτασης 13.000 τ.μ και πληροί όλα τα διεθνή στάνταρντ ποιότητας και ασφάλειας, καθώς έχει πιστοποιηθεί με τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων HACCP, ISO και BRC. Συγκεκριμένα, το νέο κτίριο κάλυπτε εσωτερική έκταση 5.500 τ.μ., εκ των οποίων τα 900 τ.μ είναι ψυκτικοί χώροι  ύψους 6 μέτρων  και τα 350 τ.μ γραφεία.

fotia gian

Μετά την «επέλαση» της φωτιάς που φαίνεται να επέφερε ολοκληρωτική καταστροφή στις εγκαταστάσεις του Συσκευαστηρίου Γιαννακάκη, πολλοί θα είναι οι παραγωγοί που δεν θα μπορούν να διαθέσουν τη σοδειά τους και μεγάλος ο αριθμός των εργατών που θα μείνουν χωρίς δουλειά.

Η ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε εξάγαγε τα προϊόντα της σε πολλές χώρες της Ευρώπης Γερμανία, Αγγλία,Αυστρία, Βουλγαρία, Τσεχία, Δανία, Φιλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία

Είμαι σίγουρος ο Γιαννακάκης και οι συνεργατες του θα τα καταφέρουν και και οι αγρότες δεν θα χάσουν τη χρονιά και το προσωπικό δεν θα μείνει από δουλειά