Κρίσιμες ώρες για την 7χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Μεσσαρά
entatiki10

Το κορίτσι τραυματίστηκε όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαινε όλη η οικογένειά της ενεπλάκη σε τροχαίο.

Κρίσιμες ώρες για την 7χρονη η οποία τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί σε τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση Καστελίου στη Μεσσαρά. Το κορίτσι που επέβαινε στο αυτοκίνητο με ολόκληρη της οικογένειά του, δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της ωστόσο οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αφήνουν περιορισμένα περιθώρια ελπίδας.

Η 7χρονη παραμένει διασωληνωμένη και η αγωνία όλης της οικογένειας κορυφώνεται καθώς όχι μόνο οι γονείς και η μικρή αδερφή της βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό σκηνικό και έζησαν το τρομακτικό ατύχημα, αλλά τώρα αγωνιούν και για τη μεγάλη μάχη που δίνει η 7χρονη.

Όλη η οικογένεια επέβαινε στο ΙΧ

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί κοντά στο Καστέλι Μεσσαράς.Το τροχαίο έχει συγκλονίσει όσoυς έμαθαν την είδηση, ακόμα και τους διασώστες του ΕΚΑΒ αφού σοβαρά τραυματίστηκε το μικρό κορίτσι μπορστά στην οικογένειά της.

Το τροχαίο σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη διασταύρωση Καστελίου στη Μεσσαρά όταν σύμφωνα με πληροφορίες ΙΧ έπεσε στο μίσω μέρος του ΙΧ στο οποίο επέβαινε η οικογένεια και συγκεκριμένα ο πατέρας, η μητέρα και τα δύο παιδιά τους. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν δραματικές αφού οι γονείς διαπίστωσαν ότι οι κόρες τους είχαν τραυματιστεί από τη σύγκρουση.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την 7χρονη και τη μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ.

 

 

 

 

neakriti.gr