Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο νερό και χωρίς τις αισθήσεις του βρίσκεται ένας άνδρας, ο οποίος προσπάθησε να σώσει τα δύο παιδιά

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στο ΕΚΑΒ και το Λιμενικό, για τη διάσωση δύο ανήλικων παιδιών και ενός ενήλικα, στην παραλία των Γουβών, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή η επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος για την διάσωσή τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν ήδη ανασυρθεί τα δύο παιδάκια, τα οποία αναμένεται να παραληφθούν άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να μεταφερθούν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Εάν ωστόσο κριθεί απαραίτητο, θα μεταφερθούν στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέσα στο νερό εξακολουθεί να βρίσκεται ένας άνδρας, ο οποίος φαίνεται να βοήθησε στην προσπάθεια να ανασυρθούν τα δύο παιδάκια, και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του και παραμένει μέσα στο νερό.

Στο σημείο έσπευσε η πρώτη μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, ενώ στην περιοχή καταπλέει και σκάφος του λιμενικού για να συνδράμει στην προσπάθεια ανάσυρσης από το νερό του άτυχου άνδρα, ο οποίος κανείς δε γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

 

 

 

 

Από:Κοκκάλη Έλλη

neakriti.gr

Loading