Λέσχη Φούστας: Το μέρος των οργίων μόνο για γυναίκες που αποτελεί την πιο καυτή μόδα της εποχής (PHOTOS + VIDEO)
aadd0afe38cd111e7fc1a08a4ecb4094

Έναν αξιοπερίεργο τρόπο διασκέδασης έχουν βρει οι εκπρόσωποι του “ωραίου φύλου” στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι και το Μάντσεστερ.

Ονομάζεται «λέσχη της Φούστας» και όλα επιτρέπονται. Εκτός από τους άνδρες.

Περί τίνος πρόκειται; Απευθύνεται κυρίως σε όσες γυναίκες επιθυμούν να πειραματιστούν σεξουαλικά, ακόμα και να κάνουν σεξ με γυναίκα.

Πρόκειται για τη νέα μόδα διασκέδασης των γυναικών, η οποία κάνει θραύση σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Μαϊάμι και Μάντσεστερ. Από τις 29 Ιουνίου, η «λέσχη της Φούστας» θα λειτουργεί και στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Η «λέσχη της Φούστας» δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στη Βρετανία το 2014 . Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες: στρέιτ, ομοφυλόφιλες, bisexual. Οι στρέιτ γυναίκες μπορεί να δοκιμάσουν μία αξέχαστη εμπειρία και να δουν αν πράγματι έλκονται από άλλες γυναίκες.

«Η λέσχη δεν είναι μία λέσχη για σεξ, αν και το σεξ δεν αποκλείεται. Απευθύνεται και σε στρέιτ γυναίκες, οι οποίες αναζητούν τον σεξουαλικό πειραματισμό. Εξάλλου οι περισσότερες γυναίκες που έλκονται από άλλες γυναίκες δεν είναι απαραίτητα ομοφυλόφιλες. Είναι η ρευστή φύση της σεξουαλικότητας. Τα περισσότερα μέλη μας είναι παντρεμένες γυναίκες ή έχουν μακροχρόνιες σχέσεις και το Skirt Club είναι ένα μέρος για να περάσουν μία άγρια νύχτα», υποστηρίζει η 34χρονη ιδρύτρια της λέσχης, Ζενεβιέβ Λεζέν.

 

 

 

www.athensmagazine.gr