• 14 Ιουλίου, 2024

Λίμνη κατακλύστηκε από χιλιάδες χρυσόψαρα (video)

Vinkmag ad

xrysopsaro

Η αρχή φαίνεται να έγινε πριν από δύο ή τρία χρόνια, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, όταν ένας κάτοικος της περιοχής έριξε τέσσερα ή πέντε χρυσόψαρα στη λίμνη

Μπορεί από μακριά αυτή η λίμνη να μοιάζει όπως… όλες οι άλλες, ωστόσο πλησιάζοντας κανείς μπορεί να διακρίνει χιλιάδες χρυσόψαρα, τα όποια έχουν κατακλύσει τα νερά.

Η λίμνη Νορθ Τέλερ, στο Κορολάντο των ΗΠΑ, έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο… μπολ για τρεις με τέσσερις χιλιάδες χρυσόψαρα, όπως εκτιμούν οι τοπικές αρχές.

Η αρχή φαίνεται να έγινε πριν από δύο ή τρία χρόνια, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, όταν ένας κάτοικος της περιοχής έριξε τέσσερα ή πέντε χρυσόψαρα στη λίμνη.

Από τότε τα χρυσόψαρα πολλαπλασιάστηκαν, ενώ πλέον θέτουν σε κίνδυνο το οικοσύστημα της λίμνης, φέρνοντας ασθένειες και καταναλώνοντας πόρους.

Πλέον οι αρχές εξετάζουν τρόπους για να λυθεί ζήτημα που έχει δημιουργηθεί, με πιθανότερες εκδοχές την αποστράγγιση της λίμνης ή την αφαίρεση των ψαριών με τη μέθοδο της ηλεκτραλιείας, τη χρήση δηλαδή ηλεκτρικού ρεύματος για να αναισθητοποιηθούν στιγμιαία τα ψάρια, ή για να αναγκαστούν να κολυμπήσουν προς ένα ηλεκτρικό πεδίο για συλλογή.

Ναυτεμπορική

Loading

  Read Previous

  Πυρκαγιά σε πλοίο με 107 επιβαίνοντες….Νεκρό ένα 12χρονο κορίτσι

  Read Next

  Μίνι-κακοκαιρία μέχρι τη Μ. Παρασκευή στην Κρήτη….Λιακάδα την Κυριακή του Πάσχα

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular