Λίστα με Ονόματα νέων υποψηφιοτήτων έδωσε η δήμαρχος Μ. Πετρακογιώργη.
Ανακοίνωση – «Φαιστός, Ενεργοί Πολίτες»

 

Η παράταξη «Φαιστός, Ενεργοί Πολίτες» ευχαριστεί και δημόσια την ενεργή συμμετοχή των συμπολιτών μας. Πρόκειται για μία αρμονική συνεργασία δημοτών που προκύπτει με μοναδικό κίνητρο το ενδιαφέρον για τον τόπο μας. Άλλωστε και το όνομα του συνδυασμού, δηλώνει την ένωση ενεργών πολιτών με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας συνολικά. Δηλώνει ένωση πολιτών στη δράση για το κοινό καλό.Petrakogiorgi_468_296_s

 

Αφού σας ευχαριστήσω πολύ για την στήριξη σας, θα ήθελα να σας παρουσιάσω ορισμένες ενεργές αλλά και νέες υποψηφιότητες στις Δημοτικές Ενότητες και Κοινότητες του Δήμου μας, άτομα που στηρίζουν την προσπάθειά μας και θέτουν τον εαυτό τους στην διάθεση του συνδυασμού.

Μανιαδάκης Γιάννης, Φασομυτάκης Γιάννης, Πρωτογεράκης Βαγγέλης, Φιτσοδασκαλάκης Γιώργος, Κουρτάκης Ζαχαρίας, Σαριδάκης Γιώργος, Μαράκη Κούλα, Τσικαλάκης Αντώνης, Μαράκη Ειρήνη του Εμμανουήλ, Παπαματθαιάκη Πελαγία, Γιαννικάκης Νίκος, Καλλιονάκης Αντώνης, Μαρακομιχελάκης Ανδρέας, Ξηρουδάκης Αντώνης, Μαρακομιχελάκης Μανούσος, Γιαννακάκης Μιχάλης, Μαράκη Ειρήνη του Γεωργίου.

Κουλεντάκης Ιωάννης, Δουλγεράκης Γιώργος, Νικολιδάκης Γρηγόρης, Κυριακάκης Αντώνης, Νικολουδάκης Μανώλης, Κεφαλάκης Αντώνης, Καμάρης Δημήτρης, Φαραγκουλιτάκη Εύη, Παναγιωτάκης Σταμάτης, Ανδρουλάκη Κατερίνα, Πετράκη Ζαχαρένια, Ρηγάκης Ηρακλής, Ξαγοραράκη Τζίνα, Πουλινάκη Νεκταρία, Βεϊσάκη Μαργαρίτα, Ιερωνυμάκη Ελένη, Πετράκης Γιώργος.

Τσικριτσάκης Γιώργος, Ρομπογιαννάκης Σταύρος, Σαριδάκης Βαγγέλης, Αλεξάκη Εύα, Φραγκιαδάκης Διονύσης, Γιατρομανωλάκης Γιώργος.

Πρόκειται για αξιολογότατους συμπολίτες μας, που τους ευχαριστώ θερμά για την ενεργό συμμετοχή τους, καθώς και όλες εκείνες τις υποψηφιότητες που επίσης στηρίζουν και θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

 

Η Επικεφαλής του Συνδυασμού «Φαιστός Ενεργοί Πολίτες» και Δήμαρχος Φαιστού

Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη