• 14 Ιουλίου, 2024

ΜΑΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορεί απάτη με εισιτήρια της Aegean στο Facebook- Τι ανακοίνωσε η εταιρεία (Εικόνες)

Vinkmag ad
8b048-eksofyllooooo
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδεικνύουν και οι Κρητικοί προκειμένου να μην πέσουν θύματα των επιτήδειων που προσφέρουν υποτίθεται εισιτήρια της Aegean στο Facebook.

Δεν ισχύει λοιπόν σε καμία περίπτωση πως η Aegean Airlines δίνει δωρεάν εισιτήρια μέσω διαδικτύου.

Συμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η νέα απάτη που γίνεται σε όλο τον κόσμο, με όλες τις εταιρείες, μπερδεύει το κοινό, δίνοντάς του την εντύπωση πως κέρδισε εισιτήριο από γνωστές αεροπορικές εταιρείες. Όμως αν προσέξετε λίγο καλύτερα θα δείτε πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ισχύει, εκτός και αν ήταν επισήμως στο site της Aegean Airlines.

Το ίδιο συνέβη και με απάτη με την British Airlines ή την Emirates.

 

Η ανακοίνωση της Aegean Airlines S.A.:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο ψευδής και παραπλανητικός διαγωνισμός ισχυριζόμενος ότι η Aegean Airlines δήθεν δίνει δώρο δύο business class εισιτήρια.

Ο διαγωνισμός αυτός διενεργείται χωρίς κανενός είδους έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οποιαδήποτε άδεια παρεχόμενη από την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.

Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία η εταιρεία μας ή οποιοσδήποτε τρίτος τυχόν υποστεί εξαιτίας αυτής της παραπλανητικής ενέργειας, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με σκοπό να σταματήσει η παράνομη και παραπλανητική αυτή ενέργεια.

Σας εφιστούμε την προσοχή να μην πατήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.

Για την επίσημη ενημέρωση σας παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο el.aegeanair.com και στα social media στο facebook το https://www.facebook.com/aegeanairlines/, στο twitter  https://twitter.com/aegeanairlines και στο instagram το https://www.instagram.com/aegeanairlines/»

Loading

  Read Previous

  Στην Κρήτη για διακοπές η Σαρλίζ Θερόν – Με πτήση της Aegean στο Ηράκλειο

  Read Next

  Τραγωδία στην Κρήτη “Έσβησε” 15χρονο κορίτσι

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular