«Μάγος» ζήτησε να τον βράσουν για να φύγουν τα κακά πνεύματα και… πέθανε (Photos)
596b43521cd8b03c652d4ba4e9e9cc3b

Συγκλονίζει η πρωτοφανής, για τα δεδομένα του δυτικού κόσμου, υπόθεση από τη Μαλαισία όπου 68χρονος “μάγος” ζήτησε να τον βράσουν μέσα σε καζάνι προκειμένου να “καθαρίσει το σώμα και η ψυχή του” αλλά τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο άτυχος άνδρας, ονόματι Lim Ba, γνωστός και ωςBlack Dog (σ.σ. Μαύρος Σκύλος) ζήτησε να πραγματοποιηθεί μία τελετή στον κινεζικό ναό στο παραθαλάσσιο χωριό Suala Sanglang, στα βόρεια της χώρας.

Στο κέντρο του ναού τοποθετήθηκε ένα μεγάλο μεταλλικό καζάνι. Μέσα τοποθετήθηκε ο 68χρονοςάνδρας με σκοπό να προσευχηθεί πάνω από τη φωτιά.

Το καζάνι έκλεισε, η φωτιά ξεπήδησε απειλητικά από κάτω του. Όλοι πίστεψαν πως ο 68χρονος είχε καταφέρει το… απίστευτο. Όπως φέρεται να το είχε καταφέρει και παλιότερα. Τριάντα λεπτά της ώρας αργότερα, ο άτυχος άνδρας άρχισε να χτυπά το καζάνι προκειμένου να τον βγάλουν από μέσα.

Όταν κατάφεραν να τον βγάλουν είχε χάσει τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με τους γιατρούς υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού και καρδιακή ανακοπή που ήταν η αιτία θανάτου του.

Πάντως, η κόρη του 68χρονου, ονόματι Wei Ling, ηλικίας 37 ετών, υποστηρίζει πως… το ρεκόρ του πατέρα της ήταν 75 λεπτά μέσα σε καζάνι που βράζει.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πηγή: altsantiri.gr