Μακάβριο: Δείτε τι περίεργο συμβαίνει με τους νεκρούς στο Νεκροταφείο Τρικάλων (Σοκαριστικές εικόνες)
nekrotafio

Κανονικά η εκταφή θα έπρεπε να γίνει στα 5 χρόνια και κανένας δεν τολμά να ξεθάψει τον δικό του άνθρωπο, καθώς ξέρει ότι θα τον βρει έτσι όπως έγινε η ταφή, χωρίς η αποσύνδεση να έχει ολοκληρωθεί, ούτε καν να αρχίσει. Το μόνο που δεν υπάρχει, είναι τα μάτια… Το σώμα είναι ατόφιο.

Οι συγγενείς μετά από την «αποτυχημένη» εκταφή, ξαναβάζουν στον τάφο τον άνθρωπό τους, μόλις 20 εκατοστά από την επιφάνεια του εδάφους (αφού περάσουν την ψυχρολουσία μιας δεύτερης και τρίτης κηδείας μερικές φορές…) και τον περιλούζουν με αναψυκτικό cola ελπίζοντας πως την επόμενη φορά που θα τον ξεθάψουν να βρουν μόνο τα οστά

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016, μετά την τελετή μεταφοράς των οστών του ήρωα καταδρομέα Γεώργιου Νάκου, ο πρόεδρος του χωριού κ. Παναγιώτης Νημάς, ανέφερε το πρόβλημα στον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου μπροστά στην κάμερα του trikalaola.gr

Ο δήμαρχος είπε πως θα γίνει μία σχετική μελέτη με το πρόβλημα. Σημειωτέο πως ο πρόεδρος μαζί με το τοπικό συμβούλιο του χωριού, έκαναν έγραφες αναφορές στο πρόσφατο παρελθόν προς τον δήμο για το πρόβλημα που υπάρχει στο νεκροταφείο.

screenshot_207

screenshot_210

screenshot_209

screenshot_208

Βασικά το ότι δεν αποσυντίθεται τα σώματα των νεκρών, όπως λένε οι ντόπιοι, είναι τα υπόγεια νερά και μάλιστα λένε χαρακτηριστικά, πως όταν υπάρχει μεγάλη βροχόπτωση, το νερό αναβλύζει μέσα από τους τάφους!

Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση, ή με κάποια τεχνική παρέμβαση ως έχει στο νεκροταφείο, ή να μεταφερθεί σε άλλο στεγανό χώρο, για να ησυχάσουν οι συγγενείς και να αναπαυτούν οι ψυχές.

Απελπισμένοι οι κάτοικοι του χωριού μιλούν στην κάμερα του trikalaola.gr