Μαλλιά κουβάρια στο Power Of Love: Χοντρό επεισόδιο μεταξύ Σωκράτη – Παναγιώτη: “Αμφισβητείς την σχέση μου με την Άννα;” (video)
023ae6_1

Ο Σωκράτης, είναι ο “νέος” Αντρέας ο οποίος προσπαθεί ακόμη και με αρνητικό τρόπο να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού.

Στο στόχαστρο αυτό έβαλε την Αννα με τον Παναγιώτη, καθώς ισχυρίστηκε με βάση ένα παιχνίδι, ότι η Άννα τον χρησιμοποιεί για το παιχνίδι και πως η σχέση τους είναι ψεύτικη!

Αυτό έκανε έξαλλο τον Παναγιώτη ο οποίος τσακώθηκε με τον Σωκράτη, ενώ την φωτιά έβαλε η Άννα η οποία είπε: «Πιστεύω ότι την ερώτηση την έκανε για να δει αν ο Σωκράτης θα απαντήσει από την καρδιά του ή τηλεοπτικά. Πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο ότι ο Σωκράτης πιστεύει ότι εγώ εκμεταλλεύομαι τον Παναγιώτη, αλλά δεν μπορεί για λόγους εικόνας και εντυπώσεων να το πει. Όσοι γέλασαν με την ψυχή τους στην ιδέα ότι κάποιος εδώ μέσα μπορεί να κοροϊδεύει κάποιον άλλον, για εμένα είναι κακόγουστο. Γιατί μας αμφισβητούν όλοι απ’ έξω που το βλέπουν στην τηλεόραση, αλλά το να αμφισβητούμε ο ένας τον άλλον, εγώ το θεωρώ κακία. Ο χρόνος θα δείξει για όλους. Ο Σωκράτης έχει αμφισβητήσει την ίδια την Κυριακή, οπότε δεν με ενοχλεί τόσο από τον Σωκράτη. Χαίρομαι που είμαστε στο σπίτι που έχει παντού κάμερες γιατί οι εκφράσεις τον ανθρώπων, ό,τι και να λέει το στόμα τους, δείχνουν την αλήθεια. Δεν γέλασα καθόλου με το γέλιο του Σωκράτη, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει αυτή την ερώτηση στον Παναγιώτη. Είναι κάτι που προφανώς τον απασχολεί ιδιαιτέρως»

Ενώ ο Παναγιώτης συνέχισε:

«Η ερώτηση του Σωκράτη μπορεί να ήταν και στοχευμένη για να δει πως θα αντιδράσω. Τα παιδιά γέλασαν με το γέλιο του Σωκράτη. Όταν εγώ λέω «Όχι» και ο Σωκράτης λέει «Ψεύτης» μετά, αυτό με ενόχλησε. Όταν τον ρωτάω εγώ, το ότι κάθεται και σκέφτεται δύο λεπτά…». Όλα αυτά έκαναν έξαλλο τον Σωκράτη ο οποίος άρχισε να μιλάει ανάρμοστα με εκφράσεις: “Όπως γουστάρω θα μιλάω!”, και να έχει το κλασικό στυλ που όλοι ξέρουμε πλέον! Δείτε τον καυγά στο βιντεο που ακολουθεί:

 

 

 

Πηγή: Youweekly.gr