Μανώλης Στεφανουδάκης για το Grosseto και EUROPEAN PARACYCLING CUP στο Τυμπάκι
Μανώλης Στεφανουδάκης για το Grosseto και EUROPEAN PARACYCLING CUP στο Τυμπάκι

 

 

 

 

 

 

 

 

Για μια ακόμα φορά ο Μανώλης μας κάνει περήφανους σαν Μεσαρίτες, σαν Κρητικούς και σαν Έλληνες, ανεβάζοντας την Ελληνική σημαία στο ψηλότερο σημείο του ιστού!

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες ο Μανώλης κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην σφαιροβολία, ενώ σήμερα στην τρίτη του προσπάθεια εκτόξευσε το ακόντιο του στα 28,64 μέτρα, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο.

Όπως έχει ήδη ενημερώσει τους αναγνώστες του dreamfm.gr από το Φεβρουάριο, το διήμερο 15 και 16 Απριλίου θα διεξαχθεί στο αεροδρόμιο Τυμπακίου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ και Ευρωπαϊκό Κύπελλο μαζί UCI FESTOS EUROPEAN PARACYCLING CUP υπό την αιγίδα της ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τα σωματεία ΑμεΑ ΤΑΛΩΣ και ΜΕΛΛΟΝ και τους τοπικούς συλλόγους καθώς και φορείς της περιοχής.

Η αφρόκρεμα του αθλήματος θα βρεθεί στο Τυμπάκι, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι το Σάββατο θα διεξαχθεί και ο Λαϊκός Αγώνας, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος με τα ποδήλατά τους! Ο ανοιχτός λαϊκός αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00.

Ένα διήμερο γεμάτο δράση, άλλη μια μεγάλη διοργάνωση στη Μεσαρά και στο Τυμπάκι, έρχεται και αναμένεται να φέρει πλήθος επισκεπτών στον τόπο μας!