Μανώλης Στεφανουδάκης σημαιοφόρος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο του Κατάρ
katar pagosmio

Αισθήματα υπερηφάνειας σκορπούν σε ολόκληρη τη Μεσαρά αλλά και την Κρήτη οι εικόνες που έρχονται από την Ντόχα του Κατάρ όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ.

Οι Μεσαρίτες αισθάνονται ιδιαίτερα υπερήφανοι για ένα πρόσθετο λόγο αφού στην τελετή έναρξης, η Γαλανόλευκη παρέλασε σε Μεσαρίτικα χέρια.

Ο Μεσαρίτης μεγάλος αθλητής  Μανώλης Στεφανουδάκης, κάτοχος του Παγκοσμίου Ρεκόρ στον ακοντισμό στην κατηγορία του και Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου, ήταν αυτός που κράτησε την Ελληνική Σημαία στην επίσημη τελετή έναρξης, εκπροσωπώντας την πολυμελή Ελληνική Αποστολή!

Τα στιβαρά του χέρια που έχουν ανεβάσει τόσες φορές την Ελλάδα στα ψηλότερα σκαλιά του βάθρου σε Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες Διοργανώσεις, αναμένεται και σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα να τα δώσουν όλα για μια διάκριση,

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μανώλης Στεφανουδάκης, αγωνίζεται την Κυριακή το απόγευμα. Την προσπάθεια του, μπορούμε να απολαύσουμε διαδικτυακά στο http://www.paralympic.org/doha-2015 στις 18:30 καθώς και στο http://www.novasports.gr