Η Μαρία Πετρακογιώργη βάζει τέλος στην παραφιλολογία περί… «δαχτυλιδιών» και δηλώνει αυτοδιοικητικά παρόν
Petrakogiorgi_468_296_s

Η Μαρία Πετρακογιώργη βάζει τέλος στην παραφιλολογία περί… «δαχτυλιδιών» και δηλώνει αυτοδιοικητικά παρόν!
Τέλος στην παραφιλολογία που την θέλει να έχει παραδώσει το «δαχτυλίδι» της παράταξής της βάζει με δηλώσεις της στην εκπομπή Πρωινή Πτήση του Dream Fm η πρώην Δήμαρχος Φαιστού και επικεφαλής σήμερα της Μείζονος Αντιπολίτευσης στον Καλλικρατικό Δήμο κ. Μαρία Πετρακογιώργη.
Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια «καφενειακή» θα έλεγε κανείς συζήτηση γύρω από το αν η κ. Πετρακογιώργη θα κατέβει στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Μάλιστα το θολό τοπίο που κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν γύρω από την υποψηφιότητά της ή όχι στην επόμενη αυτοδιοικητική μάχη, διέλυσε σήμερα με τις δηλώσεις της. Ερωτώμενη η κ. Πετρακογιώργη αν έχει παραδώσει το «δαχτυλίδι» της ηγεσίας της παράταξης όπως κάποιοι διαδίδουν η ίδια απάντησε με νόημα πως το μόνο δαχτυλίδι που έχει είναι αυτό του συζύγου και του γάμου της και το φοράει πάντα στο χέρι της.
Ξεκαθάρισε επίσης ότι αν η ίδια επιθυμεί να ανακοινώσει κάτι το κάνει πάντα με δηλώσεις της και όχι αφήνοντας να αιωρούνται κάποια πράγματα, διαψεύδοντας έτσι αυτούς που την ήθελαν να παραδίδει το «τιμόνι» της παράταξής της και δηλώνοντας ξεκάθαρα αυτοδιοικητικά παρόν!