• 21 Μαΐου, 2024
Vinkmag ad

Μαρτυρία για τον Βαγγέλη: «Αυτό που θέλω τώρα είναι να καταθέσω όλα όσα ξέρω στην αστυνομία!» (Βίντεο)

Vinkmag ad

vagg

«Ήταν ένα αρνί σε μια αγέλη λύκων. Ντροπή τους σε όλους!»

Η μαρτυρία που έφερε στο φως η εκπομπή “Μία” το μεσημέρι της Τετάρτης αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς αποδεικνύει ότι γνώριζαν οι πάντες στη σχολή για τα βασανιστήρια που περνούσε ο 20χρονος σπουδαστής.

Φοιτητής που έχει αποφοιτήσει από τη σχολή, αλλά ήταν πέρυσι στη Γαλακτοκομική, τη χρονιά που ο Βαγγέλης φαίνεται πως δέχτηκε πολύ άσχημα καψόνια από τη σκληρή παρέα των Κρητικών καταγγέλει: «Όταν ήμουν δευτεροετής στην Γαλακτοκομική Σχολή γνώρισα τον Βαγγέλη. Εγώ προσωπικά ήμουν το άτομο που ειδοποίησε και τον Μάντζαρη, τον διευθυντή της σχολής και μία καθηγήτρια για τα βασανιστήρια που περνούσε ο Βαγγέλης. Η λύση που επέλεξαν ήταν να του αλλάξουν το δωμάτιο. Τους είχα πει που θα κατέληγε όλο αυτό. Τώρα το μόνο που σκέφτομαι ήταν οι τελευταίες κουβέντες που είπαμε με τον Βαγγέλη. Μου είπε “Ευχαριστώ γι’ αυτό που έκανες. Ούτε αδελφός σε αδελφό δεν θα το έκανε”. Ένας πραγματικός άγγελος ήταν, ένα αρνί σε μια αγέλη λύκων. Ντροπή τους σε όλους! Ελπίζω πραγματικά να ξεκουραστεί η ψυχούλα του»!

Η σοκαριστική μαρτυρία συνεχίζεται με την αποκάλυψη του φοιτητή ότι υπήρχε ένα ακόμα άτομο που υπέστη παρόμοια με τον Βαγγέλη βασανιστήρια, αλλά κατάφερε να γλιτώσει όταν εντάχθηκε στην παρέα των σκληρών κι έγινε από θύμα θύτης. Έγινε, δηλαδή, κι αυτός με τη σειρά του ένας από τους βασανιστές του άτυχου 20χρονου.«Εκτός από τον Βαγγέλη, υπήρχε ένας ακόμα σπουδαστής που περνούσε το ίδιο μαρτύριο, γιατί κι αυτός ήταν κλειστός χαρακτήρας. Αρχικά ήταν κι εκείνος θύμα. Με τον καιρό, όμως σταμάτησαν τα καψόνια εις βάρος του και κατάφερε να μπει στην παρέα των Κρητικών. Ήταν όταν άρχισε να συμμετέχει στα καψόνια εις βάρος του Βαγγέλη. Αυτό που θέλω τώρα είναι να καταθέσω όλα όσα ξέρω στην αστυνομία», αναφέρει ο απόφοιτος της σχολής.

Στην εκπομπή αποκαλύφθηκε ακόμα ότι ένας από την παρέα των Κρητικών είχε τηλεφωνήσει την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στον Βαγγέλη να κατέβει για να φάνε μαζί στην τραπεζαρία.

 

 

zappit.gr

Loading

  Read Previous

  Δείτε το συγκινητικό βίντεο κλιπ του “Όταν Άγγελοι Κλαίνε” που έχει γίνει viral αυτές τις μέρες για το StopBullying

  Read Next

  Αυτός είναι ο 67χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 10χρονο κοριτσάκι επί 5 χρόνια!

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular