Μαθητές στην Κρήτη συνόδευσαν το δάσκαλο στην εκκλησία με ποδήλατα pics




daskalos podilato

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει γάμους στους οποίους το ζευγάρι φτάνει με λεωφορείο αστικό, υπεραστικό, ακόμα και με τρακτέρ. Πρώτη φορά όμως ο δρόμος της Νεάπολης γεμίζει από μικρούς ποδηλάτες οι οποίοι συνοδεύουν το γαμπρό και δάσκαλό τους στην εκκλησία, για ν’ ανέβει τα σκαλιά μαζί με την αγαπημένη του.

Ο λόγος για τον προπονητή του Ποδηλατικού Συλλόγου «Δρηρός» Νίκο Ταμπακάκη, που έφτασε στην εκκλησία το Σάββατο ποδηλατώντας, για να συναντήσει την όμορφη νύφη, Δήμητρα Σκοντινάκη. Αφού οι μαθητές «παρέδωσαν» το γαμπρό, παρατάχτηκαν σε μία σειρά έξω από την εκκλησία.

Η νύφη έφτασε και το ζευγάρι με τα λαμπερά του χαμόγελα πέρασε κάτω από λάστιχα ποδηλάτων φτάνοντας τελικά ενώπιον του ιερέα ο οποίος τους ένωσε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Εν τω μεταξύ, ο Ποδηλατικός Σύλλογος «Δρηρός» Νεάπολης Λασιθίου, είχε χαρίσει μία μοναδική ποδηλατάδα στη γραφική Νεάπολη, η οποία είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Ανδριανή».

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Σύλλογος στο facebook από το γάμο:

Δείτε την ποδηλατάδα στην εκπομπή “Ανδριανή”:

 

 

 

 

 

neakriti.gr