• 21 Απριλίου, 2024

Μαζέψτε τους! Μπαλάφας: “Μια στραβή” ο θάνατος του 11χρονου Μάριου!

mpalafas

Ναι. Μπορείς να λες ότι η κυβέρνηση να έχει μειώσει την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα. Μπορείς να λες ότι ο συνάδελφός σου Νίκος Τόσκας έχει κάνει καλή δουλειά στο υπουργείο Μετανατευτικής Πολιτικής.

Μπορείς στο πλαίσιο της πολιτικής σου ιδιότητας και της υπουργικής να υπερασπίζεσαι το έργο της κυβέρνησής σου. Όμως, δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις «μια στραβή» τον θάνατο ενός παιδιού στην αυλή του σχολείου του από αδέσποτη σφαίρα!
Εχοντας χάσει κάθε μέτρο και προφανώς χωρίς συναίσθηση των όσων λέει ο υφυπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μπαλάφας όταν ρωτήθηκε σε εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ για το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του 11χρονου μαθητή κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής για το τέλος της σχολικής χρονιάς μέσα στην αυλή του σχολείου του έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Τόσκα και έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «μια στραβή» την δολοφονία ενός παιδιού!

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και Προστασίας του Πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο» είπε.

Και στην συνέχεια είπε το εξής τραγικό: «Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι».

 

newsit.gr

Loading

Read Previous

Πιάστηκε ο άνθρωπος τέρας διαχειριστής της «Μπλε Φάλαινας»

Read Next

Το πιστόλι στη βαλίτσα σήμανε συναγερμό στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Most Popular