Με πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ: «Χορός» ενίσχυσης των σωματείων του Ηρακλείου με τους Κονταρό – Ζωϊδάκη
zwidakis kontaros

Την πρωτοβουλία να διοργανώσει χοροεσπερίδα με την συμμετοχή των συγκροτημάτων του Μανόλη Κονταρού και του Νίκου Ζωϊδάκη πήρε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου προκειμένου να στηρίξει οικονομικά τα σωματεία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

«Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ, αντιλαμβανόμενο τις οικονομικές δυσκολίες που διανύουν τα σωματεία του Ηρακλείου, αποφάσισε να διοργανώνει μία μεγάλη κρητική εκδήλωση, με σκοπό να μπορέσει να στηρίξει οικονομικά τα σωματεία, ενόψει και των δηλώσεων συμμετοχής της νέας περιόδου.

Έτσι, καλεί όλα τα σωματεία, τους φορείς και τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να δώσει το παρών την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουλίου ατις 21:30 το βράδυ στο «Θάλασσα Club» στην Αμμουδάρα (πίσω από το εστιατόριο Πετούσης) για μία μεγάλη κρητική εκδήλωση με τα συγκροτήματα του Μανόλη Κονταρού, του Νίκου Ζωϊδάκη ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες της κρητικής μουσικής να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια.

Η τιμή των προσκλήσεων θα είναι συμβολική για τα σωματεία και θα τους δοθούν προσκλήσεις προκειμένου να τις διαθέσουν και να μπορούν να έχουν έσοδα από αυτή την πρωτοβουλία. Καλούνται τα σωματεία από αύριο, Δευτέρα 20 Ιουλίου, να επικοινωνούν με την ΕΠΣΗ για να τους δοθούν λεπτομέρειες σχετικά με τις προσκλήσεις και την παραλαβή τους».