• 14 Ιουλίου, 2024

Με τον Γενικό Γραμματέα του Κομουνιστικού Κόμματος Κίνας συναντήθηκε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Vinkmag ad

kef-pekino

Ο Γραμματέας της Π.Ε της Ν.Δ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης ολοκλήρωσε τις επαφές του στην Κίνα, με συνάντηση στο “Σπίτι του Λαού” στο Πεκίνο, με τον ομόλογο του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομουνιστικού Κόμματος της Κίνας κ. Lui Qibao .

Συναντήθηκε, επίσης, με τον Πρόεδρο της Cosco κ. Captain Wei, τον Πρόεδρο της China Shipping κ. Lishaode και τον Αντιπρόεδρο της Κινεζικής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Yuan Li.
Στις σημαντικές αυτές συναντήσεις ο κ. Κεφαλογιάννης συζήτησε με τους Κινέζους αξιωματούχους για.. τις Επενδύσεις στις δύο χωρών, τον Τουρισμό (όπου 50 εκ. Κινέζοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό κάθε χρόνο), τις Θαλάσσιες Μεταφορές (και τις προοπτικές της Ελλάδοσ ως Πύλης Εισόδου της Ευρώπης για την Κίνα και τις χώρες της Άπω Ανατολής) και την Ναυτιλία (οπού υπάρχει γραμμή χρηματοδότησης ύψους 5 δις ευρώ).
Συμμετείχε, επίσης σε Συνέδριο που διοργάνωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας με θέμα την : “Συνεργασία Ευρώπης-Κίνας για το Κοινό τους Μέλλον” (στο οποίο παρουσίασε τα συμπεράσματα του συνεδρίου) και στο πλαίσιο του οποίου συναντήθηκε με προσωπικότητες της Πολιτικής και Ακαδημαϊκούς απο την Κίνα και την Ευρώπη.
Τον κ. Κεφαλογιάννη συνόδεψε στην Κίνα ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Γιάννης Σμυρλής.

Loading

  Read Previous

  Τις προοπτικές ανάπτυξης του Λιμένος του Νότου στο Τυμπάκι

  Read Next

  Γιώργος Τσαλίκης θα στα χώνω από τη δευτέρα του Πάσχα

  Leave a Reply

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Most Popular