Η μεγάλη ανατροπή: Αποχώρησε από το Power of Love η Αθηνά! (photo)
doros athina

Παρά το γεγονός πως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν – λόγω του ότι η παραγωγή βρίσκεται αρκετά επεισόδια μπροστά σε σχέση με όσα βλέπουν οι τηλεθεατές, συνεπώς ένα τέτοιο spoiler μόνο καλό δεν θα έκανε στο παιχνίδι- μια φωτογραφία της Αθηνάς από εμφάνισή της σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής το απόγευμα της Δευτέρας, ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω.

Η παίκτρια εθεάθη το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα από χρήστη του Twitter, (ο οποίος έσπευσε να αναρτήσει στη σελίδα του το στιγμιότυπο), κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβαίνει υπό νορμάλ συνθήκες, καθώς τέτοια μέρα οι παίκτες έχουν ήδη επιστρέψει στην Κωνσταντινούπουλη για γυρίσματα μετά το «ρεπό» του Σαββατοκύριακου.

Πρόκειται για μία λήψη που εκθέτει ανεπανόρθωτα την παραγωγή του παιχνιδιού, μιας και οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να μην αποκαλύπτουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την εξέλιξη του παιχνιδιού πριν αυτή προβληθεί στην τηλεόραση.

Οι χρήστες του Twitter από τη μεριά τους βιάστηκαν να… ανοίξουν σαμπάνιες, καθώς η καμπάνια κατά της Αθηνάς καλά κρατεί, ωστόσο υπάρχει ακόμα η πιθανότητα οι παίκτες να μην έχουν επιστρέψει στην Τουρκία λόγω Πρωτομαγιάς. Μικρή μεν, υπάρχει δε.
Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε μερικές ημέρες ακόμα για να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει με τη φιναλίστ που οι τηλεθεατές λατρεύουν να μισούν!

Χαρά που θα κάνει ο Acun…

 

 

 

Πηγή: Dailymedia.gr