7b1ac8f7d93bfa7efbc99f3c7ded578f

Εδώ και αρκετούς μήνες από τα ελληνικά και όχι μόνο ΜΜΕ εξελίσσεται ουσιαστικά μια συνωμοσία επιλεκτικής ενημέρωσης με σκοπό την πρόκληση συμπάθειας υπέρ των μουσουλμάνων λαθρό, (Γραφικές Εικόνες) και σε προέκταση υπέρ της αναίσχυντης Σαρίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η ευρεία δημοσιότητα της περίπτωσης του μικρού Alan Kurdi-τριών ετών παιδί από την Συρία που πνίγηκε στη Μεσόγειο ενώ ποτέ τα ΜΜΕ δεν δημοσίευσαν φωτογραφίες των άλλων παιδιών της Μέσης Ανατολής, ιδιαίτερα των χριστιανών, τα οποία είχαν πολύ χειρότερη τύχη καθώς , δολοφονήθηκαν με φρικτό τρόπο.
FOTO1
Για παράδειγμα η περίπτωση του Raymond Ibrahim όπως φαίνεται στην πιο πρόσφατη εικόνα. Αυτό το μικρό αγόρι δολοφονήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, στις 27 Μαρτίου – Κυριακή του Πάσχα – όταν μουσουλμάνοι βομβιστές αυτοκτονίας, που στοχεύουν χριστιανούς, επιτέθηκαν σε ένα παιδικό πάρκο, σκοτώνοντας δεκάδες ανθρώπους, κυρίως γυναίκες και παιδιά. (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτα)
FOTO2
Τι γίνεται με αυτό το μωρό στις πάνες που βρέθηκε νεκρό κάτω από μια σανίδα μέσα στην εκκλησία μαζί με περίπου 60 άλλους χριστιανούς προσκυνητές που σκοτώθηκαν όταν Ισλαμιστές τζιχαντιστές όταν επιτέθηκαν στην διάρκεια της λειτουργίας στην εκκλησία τους στη Βαγδάτη το 2010. (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτα )
FOTO3
FOTO4
FOTO5
FOTO6+
FOTO7+

Μουσουλμάνοι στο Μπαγκλαντές «ψέκαζαν» σφαίρες στο κεφάλι του καθηγητή Muhariν ένα φημισμένο Μπαγκλαντεσιανό μη μουσουλμάνο εκπαιδευτικό. (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτα)

Θυμόσαστε αυτή την εικόνα; Ήταν η περίπτωση ομηρίας από πολεμιστές του ISIS που επιτέθηκαν στην χριστιανική πόλη τη Kessab, της Συρίασ, το 2014. Με βάση όλες τις πληροφορίες , αυτό το παιδί είναι τώρα πιθανά νεκρό. (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτα)
FOTO11+
Τι λέτε για το μικρό χριστιανικό κορίτσι που αποκεφαλίστηκε από τους ISIS στο Ιράκ; (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτα )
FOTO13

Τι γίνεται με αυτό το 12-χρονο κορίτσι χριστιανή κόπτης – επίσης βρέθηκε ξαπλωμένο νεκρο στις ακτές της Μεσογείου; Είχε απαχθεί και δολοφονηθεί στη Λιβύη αμέσως μετά την επέμβαση των ΗΠΑ που υποστήριζε τους τζιχαντιστές που ανέτρεψαν τον Καντάφι και στη συνέχεια προκήρυξαν μια «ανταμοιβή» για όποιους θα βοηθήσουν στην δολοφονία χριστιανών. Οι γονείς της δολοφονήθηκαν επίσης για τον ίδιο λόγο. (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτα)
FOTO14
Και με το 12 χρόνο κοριτσάκι χριστιανό από το Πακιστάν ? Βιάστηκε και δολοφονήθηκε από έναν μουσουλμάνο άνδρα που δεν έχει ακόμη καταδικαστεί, όπως συμβαίνει τακτικά στο Πακιστάν κάθε φορά που ένας μουσουλμάνος δολοφονεί Χριστιανούς . (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτα )
FOTO15
Τα μικρά χριστιανόπουλα δεν είναι οι μόνοι που σφάζονται από τους μουσουλμάνους τζιχαντιστές γιατί είναι παιδιά τον απάνθρωπων «απίστων». Το παρακάτω παιδί εκτελέστηκε στη Συρία το 2012 από τους «μαχητές της ελευθερίας» ΣΗΜΕΡΑ ευρύτερα γνωστή ως «ISIS», γιατί ήταν ο γιος Σιιτων, οι οποίοι θεωρούνται ως «άπιστοι» όπως και οι Χριστιανοί. (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτα )
FOTO16
Αυτό το μικρό κορίτσι φέρεται να ήταν αλυσοδεμένο και το βασάνισαν μπροστά στους Σιίτες γονείς του για να δουν πώς το εκτελούσαν οι «αντάρτες». (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτα) Η άλλη εικόνα φαίνεται να το σκότωσαν και να αφαίρεσαν την καρδιά μετά .
FOTO17
Οι παρακατω εικόνες είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των χριστιανικών και άλλων «άπιστων» παιδιών που σκοτώθηκαν από ισλαμιστές. Πολύ πιο «γραφικές» εικόνες είναι διαθέσιμες (όπως τα αποκεφαλισμένα και παραμορφωμένα πτώματα ενός άπιστου κοριτσιού και ενός 9χρονου αγόριού βουδιστών, καθώς και μια γυναίκα βουδίστρια στη Μιανμάρ και πολλοι περισσότεροι που αποκεφαλίστηκαν και ακρωτηριάστηκαν στην Ταϊλάνδη. (τα ΜΜΕ ποτέ δεν μετέδωσαν τίποτα)
FOTO19
FOTO18
Επιστροφή στην αρχική μας ερώτηση: Γιατί τα ΜΜΕ -που ξέρετε αγνοούν σκόπιμα εικόνες των χριστιανών ή  παιδιών άλλων θρησκειών, που σκοτώθηκαν γιατί είναι άπιστα και διέδωσαν ευρέως μια εικόνα ενός παιδιού που κατά λάθος πνίγηκε;

Απλα: Για ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Για μια πολιτική ατζέντα. Σε αυτή την περίπτωση, να διαδώσουν «την συμπάθεια και την οργή στην αδράνεια των ανεπτυγμένων εθνών, βοηθώντας τους πρόσφυγες», όπως το έθεσε μια σχετική έκθεση.

Η συνομωσία των ΜΜΕ και το αίσχος της μεροληπτικής και κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας.

Πηγή: nikosxeiladakis.gr

Loading