Μεγάλη προσοχή: Γυναίκα έπαθε εγκαύματα β’ βαθμού από χύτρα ταχύτητος και προειδοποιεί τις άλλες μαμάδες! (PHOTOS)
8121bbc5cb5397a078f06d101df589d9

Μια μαμά 3 παιδιών κάηκε φριχτά από έκρηξη στην χύτρα ταχύτητος και τώρα προειδοποιεί όλες τις νοικοκυρές.

Η Cassie Hodges έφτιαχνε σούπα για την οικογένεια της την ώρα που συνέβη το ατύχημα. Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αγκαλιά τον 12 εβδομάδων γιο της, τον οποίο τώρα προσέχουν συγγενείς και φίλοι, καθώς αυτή και ο σύζυγός της Mark είναι στο νοσοκομείο.

Cassie Hodges

Η Cassie αφηγείται τα γεγονότα της Παρασκευής, ξεκινώντας με το σύζυγό της Mark να επιλέγει «σούπα» για γεύμα.

Είκοσι πέντε λεπτά αργότερα μπήκε στην κουζίνα κρατώντας το μωρό της.

Αυτή είναι η ιστορία, με δικά της λόγια: «Φώναξα τον άντρα μου ότι η σούπα είναι έτοιμη, ήρθε, έφυγα για να βάλω τον γιο μου στην κούνια του για να στρώσω τραπέζι. Είπα στα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου να έρθουν για να φάμε. Μπήκα ξανά στην κουζίνα και ο Mark άνοιξε τη βαλβίδα απελευθέρωσης πίεσης για να βγει ο ατμός. 

Τότε άκουσα ένα κλικ, ξαφνικά κατάλαβα οτι το καπάκι ξεκλειδώθηκε και το επόμενο λεπτό κάτι με χτύπησε. Το καπάκι έχει ξεκλειδωθεί και επειδή δεν είχε ολοκληρωθεί η απελευθέρωση της πίεσης, το καπάκι πετάχτηκς και όλο το περιεχόμενο με χτύπησε σαν κάποιος να μου πέταξε ένα κουβά με καυτό νερό.

Αμέσως φώναξα από τον πόνο. Ο άντρας μου κρατούσε το στομάχι του και όταν τράβηξε το χέρι του το δέρμα ήταν όλο  ξεφλουδισμένο και τότε έτρεξε στο ντους.

Καλέσαμε το ασθενοφόρο. Έχω σοβαρά εγκαύματα στα δύο χέρια μου, στο στήθος μου και το στομάχι μου.»

Καταγραφή

Η κόρη μου έπαθε σοκ και άρχισε να ουρλιάζει όταν άκουσε της φωνές μου.

«Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο πόνο στη ζωή μου», λέει η Cassie. Τώρα είμαι με επιδέσμους και θα περάσω 4η νύχτα στο νοσοκομείο. Έχω α δω τα παιδιά μου από το Σάββατο το πρωί.

«Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει οτι οι χύτρες είναι επικίνδυνες!  Εμείς δεν κάναμε κανένα λάθος στη χρήση της. Η χύτρα απλά ξεκλείδωσε μόνη της χωρίς λόγο. Οι χύτρες πρέπει να μένουν κλειδωμένες μέχρι να αποσυμπιεστεί όλος ο ατμός και να μην ανοίγουν μέχρι να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία! Λίγα λεπτά πριν κρατούσα το γιο μου όσο μαγείρευα, θα μπορούσε να έχει χτυπήσει!»

 

www.athensmagazine.gr