• 19 Φεβρουαρίου, 2025

Breaking News :

Κρήτη: Στη φυλακή ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του επί 4 μήνες

Αγιασμός στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, στους Αγίους Δέκα (Φώτο)

Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού για την κακοκαιρία «Coral»

Δωρεά οργάνων: Μία 62χρονη δίνει ζωή με τον θάνατό της

Κρήτη: Κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να την βιάσει ο σύζυγός της

Χαμός σε έφοδο της ΕΛΑΣ σε παράνομο Καζίνο – Συνέλαβαν 82 άτομα -Μέχρι και στο πατάρι κρύφτηκαν για να μην τους βρουν οι αστυνομικοί (Φώτο – Βίντεο)

Αναγκαστική στάση για πλοίο στη Μήλο με προορισμό το Ηράκλειο – 37χρονος μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας

Ηράκλειο: Απολογείται ο πατέρας που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης κόρης του

Μεσαρά: Αύριο Τσικνοπέμπτη ο Τζουλαμάς έχει την τιμητική του στην Πόμπια!

Δωρεά πέντε μοτοσικλετών στην Ελληνική Αστυνομία από την Περιφέρεια Κρήτης

Μεγάλη προσοχή: Οχήματα ….νεκροφόρες στους δρόμους της Κρήτης (video)

troxaio lastixa

Λάστιχα μεταχειρισμένα, ληγμένα και φθαρμένα, χωρίς να έχει γίνει αλλαγή για δεκαετίες… Τα φρένα τρίζουν και δεν πιάνουν καλά… Το δυναμό του αυτοκινήτου σε άθλια κατάσταση, τέτοια ώστε να είναι ικανή να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα ή ακόμα και δυστύχημα.

Από παλιότερο τρακάρισμα έχουν μείνει σπασμένοι οι καθρέπτες και τα πίσω φανάρια, την ώρα που στους δρόμους κυκλοφορούν αμάξια χωρίς φώτα. Για οχήματα – κινούμενες βόμβες μιλούν οι μηχανικοί αυτοκινήτων, μετά και τα τελευταία τροχαία, ένα εκ των οποίων θανατηφόρο.

Οχήματα – νεκροφόρες σε όλο το οδικό δίκτυο

Τα οχήματα – νεκροφόρες κυκλοφορούν σε όλο το οδικό δίκτυο της Κρήτης. Την ίδια ώρα, μπορεί οι πινακίδες του αυτοκινήτου να λείπουν, αλλά το όχημα παραμένει στο δρόμο και κινείται ανενόχλητο. Και στην άλλη πλευρά, τα συνεργεία αυτοκινήτων, που κλείνουν το ένα μετά το άλλο, αφού δεν έχουν δουλειά, με τους τζίρους τους να έχουν σημειώσει κατακόρυφη πτώση. Όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες τους ,η συντήρηση των οχημάτων έχει μπει σε δεύτερη μοίρα παρά τους κινδύνους που ελλοχεύει η έλλειψη της.

Σε σκηνικό τρόμου παραπέμπει η κατάσταση ενός μεγάλου αριθμού αυτοκινήτων στους δρόμους της Κρήτης. Οι μηχανικοί αυτοκινήτων εφιστούν την προσοχή των οδηγών, λέγοντας ότι η σωστή συντήρηση σώζει ζωές.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

    Read Previous

    H 21χρονη Ιωάννα εξομολογείται: Τα είδα “όλα” με τον 50άρη μπαμπά της φίλης

    Read Next

    Μάνα αποχωρίστηκε μετά τη γέννα το νεογνό της που μεταφέρθηκε στην Κρήτη και στο ΠΑΓΝΗ.

    Leave a Reply

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Most Popular