Μεγαλειώδης η συγκέντρωση στο Σύνταγμα-Χιλιάδες Έλληνες σε όλη τη χώρα στέλνουν μήνυμα στην Ευρώπη: Δεν περνούν οι εκβιασμοί(φωτό-βίντεο)
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στη διαπραγματευτική προσπάθεια της κυβέρνησης λίγο μετά τη συνάντηση Σόιμπλε – Βαρουφάκη. Πολίτες μαζεύονται και στον Λευκό Πύργο. Χωρίς αστυνομία και με ανοιχτή Βουλή (Pics+Vids)
 syntagma

Συγκέντρωση υπέρ των χειρισμών της κυβέρνησης και αλληλεγγύης στην προσπάθεια διαπραγμάτευσης το απόγευμα της Πέμπτης σε Σύνταγμα και Θεσσαλονίκη.

Προηγήθηκε η συνάντηση Σόιμπλε – Βαρουφάκη και οι κοινές τους δηλώσεις.

Το κάλεσμα συμμετοχής ξεκίνησε από το Facebook παραπέμποντας σε ημέρες “Αγανακτισμένων” όταν και τότε οι κινητοποιήσεις είχαν ξεκινήσει από τα social media.

Η διαφορά όμως είναι πως τώρα, πρόκειται για μια συγκέντρωση συμπαράστασης στην κυβέρνηση, πράγμα πρωτοφανές για τη χώρα μας τα χρόνια της κρίσης.

Παράλληλα, στον χώρο του Συντάγματος δεν παρατάχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις.  Εντύπωση προκαλεί το ότι ανοιχτές παραμένουν και οι θύρες της Βουλής.

Φωτογραφίες του NEWS 247 που βρέθηκε στην συγκέντρωση:

Play Button

 

 

 

 

 

 

 

Play Button

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Play Button

Στον άγνωστο στρατιώτη:

 

 

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος και σταδιακά έκλεισε η λεωφόρος Αμαλίας μπροστά από τη Βουλή.

Συγκέντρωση κατά του “εκβιασμού” της ΕΚΤ πραγματοποιείται και στην Θεσσαλονίκη, στον Λευκό Πύργο.

“Δεν εκβιαζόμαστε, δεν υποκύπτουμε, δεν φοβόμαστε, δεν κάνουμε πίσω, νικάμε” είναι το κεντρικό σύνθημα της  κινητοποίησης.

 news247.gr