Το μεγαλύτερο αιδοίο του πλανήτη και η μακρύτερη εκσπερμάτωση: 6 απίστευτα ρεκόρ του σεξ που ούτε καν φανταζόσουν! (Photos)
gimni-gineka

Από το μεγαλύτερο αιδοίο του πλανήτη μέχρι την μακρύτερη εκσπερμάτωση, αυτά είναι τα έξι παγκόσμια ρεκόρ στο σεξ που ούτε καν φανταζόσουν.

Αναλυτικά:

 

1.Η μεγαλύτερη εκσπερμάτωση: Το σπέρμα κατάφερε να εκτοξευθεί 6 μέτρα πιο μακριά από την… πηγή του!

Man in bed and champagne bottle

 

2.Το πιο μεγάλο αιδοίο: Ο μεγαλύτερος κόλπος που έχει καταγραφεί ποτέ σε γυναίκα άνηκε στην Anna Swan (1846-1888) και η περίμετρός του ήταν 48 εκατοστά!

Image result

 

3.O μεγαλύτερος χρόνος αυνανισμού: Το ρεκόρ ανήκει από το 2009 στον Masanobu Sato, ο οποίος σε διαγωνισμό- μαραθώνιο αυνανισμού κατάφερε να… εργαστεί για 9 ώρες και 58 λεπτά συνεχόμενα.

Image result

 

 

4.H μεγαλύτερη κατάποση σπέρματος από γυναίκα: Το 1991 η Michelle Monahan από το Λος Άντζελες κατάπιε (μην μας ρωτήσετε πώς) σχεδόν 1 λίτρο σπέρματος πριν οδηγηθεί στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου

Woman drinking milk

 

5.Τα περισσότερα σουτιέν που έχουν αφαιρεθεί από έναν άνδρα: Ο Βρετανός Chris Nicholson κατάφερε να ξεκουμπώσει 20 σουτιέν σε ένα λεπτό σε σχετικό διαγωνισμό, μπαίνοντας έτσι και στο βιβλίο Γκίνες.

Image result

 

6.Oι περισσότεροι οργασμοί σε μια ώρα: Όπως έχει καταγράψει το Κέντρο Σεξουαλικών Μελετών της Καλιφόρνια, ο αριθμός ανέρχεται σε 136!

 

 

 

 

 

www.athensmagazine.gr