Μελισσοκόμοι τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω τους κλέφτες μαζί με τα κλεμμένα: Δείτε τι ακολούθησε (Photos)
kleftis-melission

Αντί να καλέσουν την αστυνομία και να περιμένουν μέχρι να έρθει, πήραν τον νόμο στα χέρια τους και συνέλαβαν οι ίδιοι τους κλέφτες, οι οποίοι μάλιστα προέβαλαν αντίσταση, εφόσον ο ένας απο τους δύο κατάφερε και τους διέφυγε. Όχι όμως και τα κλεμμένα που είχαν αφαιρέσει απο την περιοχή.

Την περιπέτεια της μας αφηγείτε η μελισσοκόμος Ευαγγελία απο την Λάρισα, η οποία έτυχε να είναι δίπλα στο συμβάν, μόνη της, και αντί να φοβηθεί και να περιμένει την αστυνομία, έκανε αυτό που έπρεπε και βοήθησε έτσι ώστε να συλληφθούν από την αστυνομία ο ένας από τους δράστες. Όπως γράφει και η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

“Ήμουν στα Μελίσσια και είχα τελείωσει τις δουλειές. Εκείνη την ώρα ήρθε ο γείτονας που έχει τον σταβλο και στη συνέχεια τους πιάσαμε να κλέβουν μπαταρίες από τα αυτοκίνητα. Έίχαν και άλλα κλεμμένα πράγματα. Του είπαμε πέντε λογακια που θα τα θυμάται, και μετά τον παραδωσαμε στην αστυνομία μαζί με το μηχανάκι που ήταν και αυτό κλεμμένο”.

Ο δράστες ήταν γύφτοι, και μάλιστα γνωστοί στη περιοχή για τις κλοπές τους. Όπως δηλώνει αγανακτισμένη η Ευαγγελία “μας εφτασαν στα ορια μας”, οι κλοπές είναι αμέτρητες στην περιοχή. Όσον αφορά τη μελισσοκομία, είναι πολύ πιθανό οι κλέφτες να σχετίζονται και με πολλές άλλες υποθέσεις, τις οποίες θα διερευνήσει η αστυνομία…

 
www.athensmagazine.gr