Μέσω.. Facebook λύθηκε το μυστήριο για την κλοπή του σκάφους στο Ηράκλειο
fouskoto klemeno

Λύθηκε το μυστήριο με την κινηματογραφική κλοπή ενός ολόκληρου σκάφους από το λιμανάκι της Παντάνασσας, που σημειώθηκε μέσα στα προηγούμενα 24ωρα.

Το σκάφος αξίας 35.000 ευρώ εξαφανίστηκε την Κυριακή αλλά εντοπίστηκε με απίστευτο τρόπο.
Η έρευνα μέσω facebook οδήγησε στα ίχνη

Όπως ανέφερε μιλώντας στο neakriti.gr o 58χρονος ιδιοκτήτης « το σκάφος εκλάπη την Κυριακή το βράδυ στην Παντάνασσα όπου βρισκόταν πάνω σε τρέιλερ. Οι δράστες έκοψαν την αλυσίδα, το έκλεψαν και εξαφανίστηκαν. Από κάμερες που κατέγραψαν τις κινήσεις εντοπίσαμε στοιχεία και στη συνέχεια έγινε μεγάλη έρευνα μέσω του Facebook. Μας έδιναν συνεχώς νέα στίγματα με αποτέλεσμα να «βγάλουμε» άκρη. Έπειτα με τη βοήθεια κλιμακίου των ειδικών αποστολών και  του Λιμεναρχείου στήθηκε η επικίνδυνη επιχείρηση.»

Ο ιδιοκτήτης όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα για τα στοιχεία τα οποία οδήγησαν στην άκρη του νήματος.


Και προσαγωγές

Το σκάφος εντοπίστηκε κρυμμένο σε σπίτι στους Αθανάτους και σύμφωνα με πληροφορίες  έχουν γίνει και προσαγωγές για την υπόθεση.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν άντρες του 1ου Λιμενικού Σταθμού της Παντάνασσας  της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου, αλλά και του κλιμακίου των ειδικών αποστολών, το οποίο “πρωταγωνίστησε” και στην έφοδο που έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προκύψει και άλλα ευρήματα, τα οποία αξιοποιούνται για την εξιχνίαση της συγκεκριμένης κλοπής, αλλά και άλλων κρουσμάτων.