Μετά από δέκα χρόνια έγγαμου βίου….. Ξαφνικός χωρισμός και για Τζίνα Αλιμόνου – Βαρδινογιάννη
alimonou vadinogiannis

Μετά από δέκα χρόνια έγγαμου βίου και τέσσερα παιδιά ο επιχειρηματίας Παύλος Βαρδινογιάννη και η ηθοποιός Τζίνα Αλιμόνου αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στην ζωή, ενώ εκείνος ζητά να μετοικήσουν τα παιδιά μαζί του στην Αμερική!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, οι φήμες που κυκλοφορούσαν στα κοσμικά σαλόνια για κρίση στο γάμο τους επιβεβαιώθηκαν από την δημοσίευση των ονομάτων τους σε πινάκιο ασφαλιστικών μέτρων.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», η κατάθεση της αίτησης από τον Παύλο Βαρδιονογιάννη κατά της συζύγου του έγινε ανήμερα τη γιορτή των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου 2017.

Με μαύρα μεγάλα γυαλιά και μακρύ παλτό η εντυπωσιακή Τζίνα Αλιμόνου εμφανίστηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδευόμενη από αρκετούς δικηγόρους. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης βρίσκεται στο εξωτερικό, αλλά εκπροσωπήθηκε κι εκείνος από σημαντικό αριθμό δικηγόρων.

Η υπόθεσή τους ήταν η τελευταία στο πινάκιο, «κερδίζοντας» έτσι μια άδεια αίθουσα και την αποφυγή των βλεμμάτων έκπληξης του ακροατηρίου. Πριν ξεκινήσει η υπόθεση, οι δύο πλευρές ζήτησαν να ανέβει γραμματέας στην έδρα (σ.σ.: στη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων υπάρχει μόνο ο πρόεδρος) προκειμένου να τηρηθούν πρακτικά λόγω της σημασίας της δίκης. Με την άφιξη της γραμματέως και πριν ξεκινήσουν να καταθέτουν οι μάρτυρες κάθε πλευράς, κλήθηκε η Τζίνα Αλιμόνου να εκθέσει στο δικαστήριο την κατάσταση.

Τα μαύρα σύννεφα στο γάμο του ζευγαριού άρχισαν να δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της μετοίκησής τους προ διετίας στην Αμερική. Μια μετοίκηση που τελείωσε το περασμένο καλοκαίρι, όταν επέστρεψαν στην Αθήνα. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα πληροφορίες έκαναν λόγο για επισκέψεις της Τζίνας Αλιμόνου σε αρκετά δικηγορικά γραφεία, προκειμένου να βρεθεί εκείνο που θα μπορούσε να διαχειριστεί μια τόσο λεπτή υπόθεση και κυρίως να μπορεί να της εξασφαλίσει «εχεμύθεια».

«Θέλει τα παιδιά μαζί του στην Αμερική. Κοιτάξτε, πριν κάποια χρόνια είχαμε μετακομίσει δοκιμαστικά στην Αμερική. Συγκεκριμένα στο Κονέκτικατ. Τον Ιούλιο επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ έπρεπε έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήμουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή μας μείναμε 1,5 μήνα προσωρινά σε ξενοδοχείο της οικογένειας και μετακομίσαμε τελικά στο σπίτι στην Εκάλη. Δήλωσα στο σύζυγό μου ότι θα ήταν ωφέλιμο για τα παιδιά να μείνουμε στην Ελλάδα φέτος και πως σε κάθε περίπτωση εγώ έπρεπε και ήθελα να μείνω κοντά στους γονείς μου.

Του πρότεινα να το συζητήσουμε ξανά του χρόνου. Εκείνος δεν το δέχεται και γι’ αυτό το λόγο έχουμε φτάσει εδώ. Εγώ προτίθεμαι, αν υπάρχει καλό κλίμα, να πηγαίνουμε με τα παιδιά όλες τις γιορτές. Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καλό κλίμα.

Στα δύο χρόνια που βρισκόμασταν εκεί, δούλευε στις πέντε το πρωί γιατί έπρεπε να είναι σε επαφή με Ελλάδα. Δυο χρόνια μετά κάνει απλά κάποιες συζητήσεις. Δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση εκεί. Εγώ δεν είμαι σε θέση να εξασφαλίσω κατοικία στα παιδιά μου», ανέφερε στο δικαστήριο η ηθοποιός.

Ακολούθησαν οι καταθέσεις των μαρτύρων, ενώ τον τελικό λόγο έχει πλέον το δικαστήριο που θα εκδώσει την απόφασή του μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Η κύρια δίκη για τη διευθέτηση των οικογενειακών ζητημάτων του ζευγαριού έχει προσδιοριστεί για το 2019.

Η όμορφη ηθοποιός και μοντέλο από τη Σπάρτη και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά το καλοκαίρι του 2005. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 26 Ιουλίου 2006. Το μυστήριο έγινε σε κλειστό κύκλο, στο ξωκλήσι του Αγ. Κωνσταντίνου στο «Island», με κουμπάρο τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και «σκηνοθέτη» της πιο όμορφης στιγμής της ζωής τους τον Αντώνη Καλογρίδη, που είχε και τη γενική επιμέλεια του γάμου. Η Τζίνα Αλιμόνου φορούσε ένα κατάλευκο Deux Hommes νυφικό.

Η ολοκλήρωση του έρωτά τους έρχεται με τη γέννηση της κόρης τους Ανδριάννας το 2009, την οποία βάφτισαν στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη.

Η Τζίνα Αλιμόνου θα επανέλθει για λίγο στο θεατρικό σανίδι το 2012 και στη συνέχεια το ζευγάρι αποφασίζει να φύγει για την Αμερική. Εκεί η οικογένειά τους θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Ήταν 6 Ιουνίου 2013 όταν το ευτυχισμένο ζευγάρι απέκτησε τρία ακόμη παιδιά, κάνοντας την οικογένεια εξαμελή.

Δυο χρόνια αργότερα, την ημέρα που συμπλήρωναν το δεύτερο έτος της ηλικίας τους τα νέα μέλη της λαμπερής οικογένειας, βαφτίστηκαν στην Ελλάδα στον ίδιο ναό με την πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού. Νονοί των δύο κοριτσιών και του ενός αγοριού ήταν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, η Όλγα Κεφαλογιάννη και η Πολίνα Σαπουνά-Ελλις.

Η επιστροφή τους στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2016 συνοδεύτηκε με φήμες χωρισμού, κάτι που το ζευγάρι διέψευδε κατηγορηματικά, μέχρι το πρωί της Παρασκευής, που επιβεβαιώθηκαν στην δικαστική αίθουσα.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, μετά την επιστροφή τους από την Αμερική, όταν ο φωτογραφικός φακός τούς είχε απαθανατίσει σε διακοπές με το σκάφος της οικογένειας σε Πόρτο Χέλι και Μύκονο.

Τον προηγούμενο μήνα, η Τζίνα Αλιμόνου είχε εμφανιστεί ανανεωμένη σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων μαζί με τα παιδιά της.

Η συνέχεια, όπως όλα δείχνουν, θα γραφτεί στις δικαστικές αίθουσες, αφού η κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων δείχνει ότι το διαζύγιο δεν θα είναι «εύκολο».

 

 

Πηγή: nooz.gr