Μεθυσμένη τουρίστρια έκανε σεξ με 2 άντρες και μετά ζητούσε να…!
touristria methismeni

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περί τις 2:00 π.μ. της Πέμπτης (21/07) υπήρξε καταγγελία από 20χρονη Βρετανίδα η οποία προέβαλε τον ισχυρισμό ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από δυο άνδρες οι οποίοι ασκώντας βία την απέσπασαν από την παρέα της.

Η ίδια μάλιστα περιέγραψε στους αστυνομικούς τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη ο βιασμός, αναφέροντας ότι όλα ξεκίνησαν ενώ εκείνη βρισκόταν σε μια μπυραρία της Αγίας Νάπας, διασκεδάζοντας με ακόμα 6 άνδρες.

Κάποια στιγμή δύο εξ αυτών της πρότειναν να την μεταφέρουν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, ενώ κατά την αναχώρησή τους από την μπυραρία την σήκωσαν στα χέρια τους ενώ εκείνη έχασε τις αισθήσεις της.

Η νεαρή τουρίστρια ανέφερε ότι μετά από ώρες ξύπνησε σε ένα άγνωστο δωμάτιο διαμερίσματος, αντιλαμβανόμενη μάλιστα πως έχει πέσει θύμα βιασμού.

Ωστόσο, η 20χρονη όταν εκλήθη από τους αστυνομικούς να τους υποδείξει το μέρος με το συγκρότημα διαμερισμάτων όπου υπέστη τον φερόμενο βιασμό, εκείνη δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει, ενώ παράλληλα, παρόλο που είχε δώσει αρχικώς την συγκατάθεσή της να εξεταστεί από ιατροδικαστή, λίγες ώρες μετά σε επικοινωνία που είχε με τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές ανέφερε ότι εν τέλει δεν επιθυμεί ούτε να εξεταστεί αλλά ούτε και να προβεί σε άλλη κατάθεση ή καταγγελία.

www.athensmagazine.gr