Μια αξέχαστη βραδιά με την εκπληκτική Ελευθερία Αρβανιτάκη, υπόσχεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλιάς
Μια φορά συμβαίνει… στη Γαλιά Ηρακλείου δήμου Φαιστού.arvanitaki

Που για ακόμα μια χρονιά εκπλήσσει ευχάριστα με τις επιλογές του για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις. Η σπουδαία καλλιτέχνιδα θα βρεθεί στη Γαλιά του Δήμου Φαιστού στα πλαίσια της περιοδείας της για μια μεγάλη συναυλία την Δευτέρα 22 Ιουλίου στη Γαλιά!

Να υπενθυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου, φροντίζουν να φέρουν μεγάλα ονόματα στον κάμπο, έτσι ώστε και οι μεσαρίτες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Η μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία της Ελ. Αρβανιτάκη με τίτλο «Μια φορά συμβαίνει…» ξεκινά τη Δευτέρα 1 Ιουλίου από το Μαρούσι, ενώ θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο!

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Κάθε συναυλία της είναι μοναδική. Κάθε συνάντησή της με το κοινό είναι γεμάτη δυνατές στιγμές. Μέσα από την φωνή της, οι επιθυμίες απολαμβάνουν τον εαυτό τους και κανείς δεν ξέρει πώς να τραβήξει την διαχωριστική γραμμή, ανάμεσα στη χαρά ή τη λύπη και την μουσική.

Μια ευδιάθετη και βαθιά βόλτα στη συγκίνηση των μεγάλων της τραγουδιών, στο λόγο κορυφαίων ποιητών και στιχουργών, αλλά και σε τραγούδια γεμάτα κέφι και ρυθμό. Η μεγάλη αυτή ερμηνεύτρια, κάνει την παράδοση να είναι σημερινή και μας συστήνει νέους ήχους και ρυθμούς. Πότε σε ανοιχτά θέατρα και πότε σε κλειστούς χώρους, μας θυμίζει ρεμπέτικα από τη μία ενώ «τζαζάρει» από την άλλη με την ίδια πίστη.

Μια φορά συμβαίνει… ένα πρόγραμμα «best of» δικό της, με τραγούδια από το πολυαναμενόμενο CD αλλά και μουσικές διαδρομές από το Μανώλη Χιώτη και τον Μάνο Χατζιδάκι, με βάση την πενταμελή της μπάντα και τις καινούργιες ενορχηστρώσεις του Θωμά Κωνσταντίνου και του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη.