Μια κάλτσα ήταν το κλειδί της δολοφονίας του άτυχου Όθωνα στις Μοίρες .
 

othonas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από μια κάλτσα της μάνας του ενός εκ των δύο νεαρών λύθηκε το μυστήριο του άτυχου Όθωνα στις Μοίρες .
Οι αστυνομικοί έλυσαν την υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου Όθωνα στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκε μια κάλτσα, οι αστυνομικοί της σήμανσης την έστειλαν για εξέταση DNA

Ο 18χρονος και ο 21χρονος ομολόγησαν την αποτρόπαια πράξη τους – Τον σκότωσαν με 57 μαχαιριές γιατί τους αναγνώρισε όταν μπήκαν στο σπίτι του την περασμένη Πέμπτη.

Η μητέρα ενός εκ των δραστών είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα
Το άγριο έγκλημά τους με θύμα έναν 71χρονο στις Μοίρες Ηρακλείου ομολόγησαν το πρωί της Τρίτης οι δύο αλλοδαποί που είχαν προσαχθεί ως ύποπτοι από το Τυμπάκι.
Pρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 18 και 21 ετών από τη Βουλγαρία, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι την περασμένη Πέμπτη μπήκαν στο σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου με κίνητρο τη ληστεία και σκότωσαν με πολλαπλές μαχαιριές τον 71χρονο.

Οι δύο δράστες αφαίρεσαν 100 ευρώ από το σπίτι του 71χρονου και στη συνέχεια έφυγαν αφήνοντας το πτώμα του άτυχου άντρα μέσα σε μια λίμνη αίματος, για να το εντοπίσει λίγες ώρες αργότερα η ίδια του η κόρη.

Oι δυο νεαροί μπαινόβγαιναν στο σπίτι του ηλικιωμένου καθώς η μητέρα του ενός εκ των δραστών διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα.

Οι δυο νεαροί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλο για το άγριο έγκλημα.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μπήκαν και πάλι στο σπίτι του 71χρονου, καθώς είχαν ξεμείνει από χρήματα. Μπήκαν από την πίσω πόρτα, που έμενε συνήθως ξεκλείδωτη και όταν ο 71χρονος – που είχε πέσει για ύπνο – ξύπνησε και τους αναγνώρισε οι δύο νεαροί τον έβγαλαν από τη μέση.