Μία μοναδική εφεύρεση, η οποία φροντίζει τα μακριά μαλλιά, απομακρύνοντας την ψαλίδα (Video)
Μία μοναδική εφεύρεση, η οποία φροντίζει τα μακριά μαλλιά, απομακρύνοντας την ψαλίδα (Video)

To Split-Ender PRO είναι μία εφεύρεση, η οποία φροντίζει τα μακριά μαλλιά, απομακρύνοντας την ψαλίδα μέσα σε μόνο λίγα λεπτά.

Το πρώτο επαγγελματικό εργαλείο το οποίο αφαιρεί την ψαλίδα κι όχι το μήκος! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καθοδηγεί τις άκρες των μαλλιών στις λεπίδες σε ευθεία κατεύθυνση, καθαρίζοντας τις ταλαιπωρημένες άκρες και διατηρώντας το

Ο Victor C. Talavera εφευρέτης του Split-Ender, στο παρελθόν είχε μακριά μαλλιά και κάθε δυο μήνες χρειαζόταν περίπου 4 ώρες σε δυο μέρες για να καθαρίσει την ψαλίδα από τα μαλλιά του.

Περνούσε τα δάκτυλα του μέσα από τα μαλλιά του και χρησιμοποιώντας ψαλίδι καθάριζε την ψαλίδα. Ήταν εφιάλτης! Γι ‘αυτό και αποφάσισε να κατασκευάσει ένα εργαλείο, εύκολο στη χρήση, που να κάνει το ίδιο πράγμα, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Το Split-Ender αποτελεί μια επαναστατική εφεύρεση με παγκόσμια πατέντα που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καθοδηγεί τις άκρες των μαλλιών στις λεπίδες σε ευθεία κατεύθυνση, καθαρίζοντας τις πολύ ταλαιπωρημένες άκρες [μεταξύ 1/8″(0,3 cm) ή 1/4″(0.6CM) ανάλογα με τη ρύθμιση που έχει επιλέγει] διατηρώντας παράλληλα το μήκος των μαλλιών. Χάριν στην σπουδαία εφεύρεση του Split-Ender, τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες θα μπορούν να μακραίνουν τα μαλλιά τους, να φτάνουν στο επιθυμητό μήκος γρηγορότερα, και να έχουν μαλλιά όμορφα και πιο υγιή από ποτέ. Split-Ender Pro – Επανάσταση στο χώρο της κομμωτικής! Καθαρίζει την ψαλίδα… • Με ασφάλεια • Γρηγορότερα • Χωρίς να κόβει το μήκος Κόβει την ψαλίδα, όχι το μήκος.

 

Η υπηρεσία καθαρισμού της ψαλίδας Split-Ender Pro παρέχετε τώρα και στην περιοχή μας.Κατερίνα Ζαχαριουδάκη Μοίρες 2892025233

13335412_10209884157686994_1533842358_n