Η Γαβριέλλα Παπαδάκη και ο Guilaume Cizeron υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ που έλαβε χώρα στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές επέστρεψαν με στυλ και με 2 πολύ εντυπωσιακές παρουσιάσεις κατάφεραν να πάρουν το χρυσό για την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Η ομάδα της Ιταλίας κέρδισε το ασημένιο και η Ρωσία το χάλκινο.

Η Παπαδάκη και ο Cizeron χόρεψαν το  “Rain In Your Black Eyes” και ήταν εξαιρετικά, σαν να πετούσαν πάνω στον πάγο. Τα δύσκολα σημεία της χορογραφίας τους τους χάρισαν τη νίκη με συνολικά 182.71 πόντους.

«Είμαστε περήφανοι που κάναμε πολύ καλή δουλειά στην ελεύθερη χορογραφία, ακόμα καλύτερα από ότι τα πηγαίναμε στην προπόνηση. Ήταν μια πραγματικά μαγική στιγμή και είμαστε περήφανοι» τόνισε η Παπαδάκη.

Γεννήθηκε στις 10 Μαίου 1995 στο Κλερμόντ-Φεράντ της Γαλλίας. Η μητέρα της Κατρίν είναι προπονήτρια πατινάζ, ο πατέρας της ζει πλέον στο Τέξας.

«Ο πατέρας μου είναι από την Αθήνα, αλλά όλη η οικογένεια του κατάγεται από την Κρήτη. Ήξερα να λέω κάποιες φράσεις στα ελληνικά, αλλά δεν έχω ταξιδέψει στην Ελλάδα για πολλά χρόνια και έτσι τα ξέχασα όλα» είχε δηλώσει παλιότερα στην εφημερίδα «L’Equipe».