Με μια πολύ καλή βολή στα 8.01 ο Μ. Στεφανουδάκης στο Μαρόκο πήρε τη δεύτερη θέση στη σφαίρα
stef_sfaira_3_856_569_76

Φωτο αρχείου από fazzachampionships

Με μια πολύ καλή βολή στα 8.01 στη σφαιροβολία ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε χθες στο Μαρόκο τη δεύτερη θέση στο συγκεκριμένο αγώνισμα!

Μετά τη χθεσινή του επιτυχία στη  σφαιροβολία, το αγώνισμα με το  οποίο  «γνώρισε» τον αγωνιστικό χώρο και «ζεστάθηκε», σήμερα το απόγευμα αγωνίζεται στον ακοντισμό (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και είναι έτοιμος να δώσει για άλλη μια φορά τον καλύτερό του εαυτό για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Κρητικός Αθλητής εκπροσωπεί  την χώρα μας για πρώτη φορά σε αγώνες στο Μαρρακές, συνοδευόμενος από τον Μεσσαρίτη προπονητή του, Ιπποκράτη Σκαντζάκη.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης λίγο πριν αναχωρήσει για το Μαρόκο έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η αθλητική μου χρονιά συνεχίζεται με αγώνες προετοιμασίας στο 3rd International Athletics Meeting του Marrakech όπου συμμετέχω για πρώτη φορά. Είναι η τρίτη κατά σειρά διοργάνωση που θα πάρω μέρος για το 2018. Πιστεύω ότι και αυτή τη φορά θα καταφέρω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να κατακτήσω μια θέση στο βάθρο των νικητών. Στόχος  της αθλητικής μου χρονιάς είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Γερμανία τον Αύγουστο αλλά  και η άνοδος των προσωπικών μου επιδόσεων.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν να πραγματοποιώ  το ταξίδι του πρωταθλητισμού  γιατί πίσω από μένα βρίσκονται πολύ σημαντικοί άνθρωποι:

-Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα

-Τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες

-Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά και ηθικά και στη φετινή μου αθλητική χρονιά,

*          το μεγάλο μου χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

Τα μέλη των εταιρειών:

*          ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,

*          ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

*          MINOAN LINES,

*          ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

*          ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,

*          ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.,

*          ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

*          ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

*           και το  νέο υποστηρικτή μου JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μας».

mesaralive.gr