Μια Συγκινητική πράξη: Έκαναν τατουάζ τα σημάδια της κόρης τους για να μην νιώθει διαφορετική (φωτό)
podia

Μπορεί πολλές γυναίκες στα γενέθλιά τους να επιλέγουν να κάνουν κάποιο ταξίδι πολυτελείας ή μια επίσκεψη σε σπα, όμως η 40χρονη  Tanya Phillips, από το Grimsby, αποφάσισε με τον σύζυγό της, Adam, να κάνουν ένα ομολογουμένως ασυνήθιστο τατουάζ… Έκαναν σε όλους το πόδι κόκκινα σημάδια που μοιάζουν με αυτά που έχει το παιδί τους εκ γενετής.

podia
Όπως δήλωσαν οι ίδιοι στη Mirror, πήραν την απόφαση αυτή, προκειμένου η 18 μηνών κορούλα τους, να μην αισθάνεται διαφορετική ή η μοναδική που έχει κάτι τέτοιο.

«Η κορούλα μας έχει ένα έντονο κόκκινο σημάδι που καλύπτει σχεδόν τη μισή δεξιά πλευρά του σώματός της. Εκτείνεται από τα δάχτυλα των ποδιών της έως το κάτω μέρος της πλάτης της.» αναφέρει η μαμά της μικρής.

18-month-old-Honey-Rae.jpg
Η κυρία Phillips, δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρώτη φορά που είδε πάνω στο κορμάκι της κόρης της το σημάδι.

«Όταν γεννήθηκε, πάλεψε για να αναπνεύσει και την μετέφεραν στην ειδική μονάδα φροντίδας. Εκεί πήγα να την δω και αντίκρυσα το σημάδι της. Πραγματικά μου ράγισε την καρδιά. “Το παιδί μου θα είχε για μια ζωή σημαδεμένο ποδαράκι” σκέφτηκα. Όπως κάθε μαμά, έτσι και εγώ δεν ήθελα να αισθάνεται διαφορετική. Ήθελα να είναι ευτυχισμένη και κανένας να μην την κοιτάξει περίεργα. Έτσι σκεφτήκαμε με τον άντρα μου, να κάνουμε αυτό το τατουάζ αλλά και να της εξηγήσουμε πως θα πρέπει να νιώθει ξεχωριστή και περήφανη» τόνισε χαρακτηριστικά.

18-month-old-Honey-Rae-with-dad-Adam.jpg
Tanya-Phillips-along-with-her-husband-Adam-and-daughter-Honey-Rae (2).jpg
Star.gr