Μια βάφτιση διαφορετική από τις άλλες έγινε απόψε στην Κρήτη (φωτογραφίες)
od4

Μια βάφτιση  διαφορετική από τις άλλες έγινε απόψε στην  Μονή Οδηγήτριας. Δεν υπήρχαν βίντεο, φωτογράφοι, πολλοί καλεσμένοι ακριβά ρούχα, παλαβούς και πανάκριβους στολισμούς.

os1

Ήταν μια τελετή λιτή, απλή, χριστιανική, μια βάφτιση ρεφενέ όπως ήταν το σύνθημα όσων βοήθησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο

Ο μικρός Μανώλης έγινε απόψε χριστιανός, είναι παιδί μιας οικογένειας που τα φέρνει πολύ δύσκολα <<βόλτα>>

od3

Η βάπτιση  έπρεπε να γίνει, καθώς ο Μανώλης είναι ήδη 5 χρονών πρέπει να πάει στο σχολείο.

od2

Σε μια εποχή που οι ηθικές αξίες έχουν εκλείψει και οι άνθρωποι με ευαισθησίες έχουν χαθεί, το φωτεινό παράδειγμα της ανιδιοτέλειας, του ανθρωπισμού, του εθελοντισμού έρχεται να δώσει το Τυμπάκι…του δήμου Φαιστού

Ο νονός… βρέθηκε. Άνθρωπος  που υπηρετήσει την τοπική αυτοδιοίκηση και επιχειρηματίας, ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του και το σεβόμαστε, και ο οποίος βάφτισε το μικρό Μανώλη.

Η βάπτιση έγινε με τη βοήθεια ιδιωτών και καταστηματαρχών του Τυμπακίου.

Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχουν: ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου παρέχοντας αναψυκτικά, νερά, ποτά και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μετοχίου παραχωρώντας την αίθουσα του συλλόγου για το γλέντι.

Επίσης σημαντική είναι η συμβολή των κατοίκων της πόλης και των καταστηματαρχών που παραχώρησαν αφιλοκερδώς κουλούρια, κρέατα το ψήσιμο και μπομπονιέρες κλ.π.

.

Συγχαρητήρια αξίζουν στην τοπική κοινωνία του Τυμπακίου που υπενθυμίζει με πράξεις αγάπης όπως αυτή, πως υπάρχουν ακόμη “Άνθρωποι”.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους ανθρώπους που βοήθησαν και ο θεός να τους τα επιστρέψει διπλά

Να ζήσει το νεοφώτιστο!