Μια ξεχωριστή βάφτιση για τον μπαμπά που παλεύει να ζήσει!
vaftisi2_large

 

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στον Κρουσώνα όπου από νωρίς συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από δυο χιλιάδες άνθρωποι που έδωσαν το παρόν προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια της μικρής στον δύσκολο αγώνα της.

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η βάφτιση της μικρής Αγάπης που δεν είχε ούτε έναν ούτε δυο αλλά … 30 νονούς και χιλιάδες παριστάμενους στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα την αλληλεγγύης και της στήριξης στον πατέρας της που παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Ένα ανθρώπινο δράμα, η μικρή Αγάπη και η προσφορά της τοπικής κοινωνίας

Περισσότεροι από 30 νονοί, ένα κοριτσάκι που περιμένει να δει τον πατέρα της να γίνεται καλά και μια ανοιχτή πρόσκληση συνιστούν την ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Κρουσώνα του δήμου Μαλεβιζίου.

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας βαφτίστηκε η κόρη του Γιώργου Φασουλάκη, στον οποίο η μοίρα έπαιξε ένα ιδιαίτερα άσχημο παιχνίδι.
Την ημέρα του αρραβώνα του ο άτυχος άνδρας παρουσίασε πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Νοσοκομείο. Οι γιατροί προχώρησαν σε παρακέντηση,ωστόσο ο Γιώργος έχασε την επαφή με το περιβάλλον και παραμένει σε αυτή την κατάσταση εδώ και δύο χρόνια.

Πάνω από 30 νονοί, ανάμεσά τους και ο περιφερειάρχης Στ.Αρναουτάκης , ήταν παρόντες στο μυστήριο. Όπως ανακοινώθηκε, το χρηματικό ποσό που θα “συγκεντρώσει” η μικρή Αγάπη με τη βάφτισή της θα διατεθεί για την αποκατάσταση της υγείας του μπαμπά της

www.cretalive.gr