Μήπως είσαι εσύ ο μεγάλος κληρονόμος;;Φτιάξε την ομάδα σου και διεκδίκησε τη μεγάλη κληρονομιά!
Η “κηδεία” και τα μυστικά του …Δικαιάκη….Στο 5ο Κυνήγι ΘησαΔΡΩν

Μία νέα περιπέτεια ξεκινάει και ένας θησαυρός περιμένει να τον ανακαλύψετε!

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου  , στις 09.00, πραγματοποιείται στο δήμο Φαιστού το 5ο κυνήγι θησαυρού.

tsimpa 1 afisa

Η ομάδα TSIMPA1, έχοντας συμμετάσχει και στα 4 πρώτα κυνήγια, αναλαμβάνει για πρώτη φορά τη διοργάνωση.

Πηγαίνετε με την ομάδα σας …με κέφι και όρεξη!

“Ένα μουντό και μελαγχολικό πρωινό του 2017 η ανθρωπότητα βαθιά συντετριμμένη αποχαιρετά για την τελευταία του κατοικία τον Αριστείδη Δικαιάκη.

Μάτια υγρά, στόματα βουβά κι ένας λυγμός σπαράζει τις καρδιές όλων την ώρα που το φτυάρι ανοίγει το δρόμο για το τελευταίο του ταξίδι.

Στην κηδεία το πλήθος ακολουθεί τη σορό του ανθρώπου του οποίου η ζωή παραμένει μέχρι σήμερα ένα μυστήριο. Ο ίδιος ένας κοσμοπολίτης, ζούσε έντονα ποζάροντας συχνά πυκνά δίπλα σε εξέχουσες προσωπικότητες.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα, η Αθηνά Ωνάση, ο Μπίλ Λάντεν και αρκετοί άλλοι έσφιξαν κάποτε το χέρι του αείμνηστου Αριστείδη.

Λίγες μέρες μετά την ταφή οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και όλοι του οι συγχωριανοί, συγκεντρώνονται στην πλατεία του χωριού του μετά από πρόσκληση της δικηγόρου του.

Στα χέρια της κρατάει ένα πολύτιμο έγγραφο, την τελευταία επιθυμία του Αριστείδη Δικαιάκη. Όλοι παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα και με φανερή ανησυχία για το τι θα αποκαλυφτεί.

(Για να είμαστε ειλικρινείς τα λεφτά τους ενδιαφέρουν…)

Η αποκάλυψη της τελευταίας επιθυμίας θα φανερώσει τα καλά κρυμμένα μυστικά του Αριστείδη Δικαιάκη. Το μόνο που απομένει είναι να καταφέρεις να τα βρείς. Θα είσαι άραγε ο πιο γρήγορος;;;”

http://www.bestidro.gr/tsimpa1-2/

Μοντάζ – Ηρακλής Πακιουφάκης
Σκηνοθεσία – Ζήνα Χατζηδάκη
Κάμερα – Γιώργος Κοντοχριστοφής

Πήραν μέρος : Αντιγόνη, Άννα, Κορίνα, Γιώργος Μ, Γιάννης, Ζαχαρίας, Αρίστος, Γιώργος Α, Ρένια, Ελένη, Μανώλης, Λυκούργος, Μαρία Τζ, Αλεξάνδρα, Αφροδίτη, Μαρία Ρ, Στασούλα, Στέλλα, Λευτέρης, Χρυσόστομος, Σοφία, Νίκος

τραγούδια που ακούγονται:
Νίκος Ζωιδάκης – Επίλογος
Koza Mostra – Και λέγε λέγε